Лайм

"Жалюгідний мем і посміховисько": експродюсер Олега Винника влаштував скандал

Днями засновниця офіційної фан-групи Олега Винника і директорка його благодійного фонду "Вовчиця" Валерія Барон анонсувала вихід нової пісні артиста-втікача. Колишній продюсер співака Олександр Горбенко відреагував на цю новину, а також звинуватив команду свого експідопічного у брехні.

"Вчора натрапив у стрічці на пост про реліз нової пісні мого колишнього артиста, яку він вироджував майже три роки (демку я чув ще до війни) з коментарями про великий внесок в обороноздатність країни та всілякі гуманітарні та волонтерські заслуги і багатосотнітисячні, тайні, нікому не відомі пожертви на ЗСУ. Вони вирішили, що для промо норм, я вирішив, що не таким способом. Написав питання під постом і попередив, що якщо не отримаю аргументованої відповіді, вся подальша дискусія буде винесена до публічної площини", - написав він на своїй facebook-сторінці.

Читайте також: Всі пісні належать мені: Олег Винник звинуватив колишнього продюсера у маніпуляціях.

Олег Винник та Олександр Горбенко Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Потім Горбенко звернувся до Барон і фан-клубу співака, які роками людям "скармлюють свій протухлий, прострочений комбікорм". А також звинуватив Винника, якого назвав "жалюгідним мемом та посміховиськом" у зриві концертів та інтерв'ю через свій від'їзд з України. Також він заявив, що співак не має жодної хвороби, яку він нібито лікує в Німеччині.

"Ви брешете, самі знаєте, що брешете і продовжуєте брехати, брешете безбожно, прикриваючись красивими словами. Ви чудово поінформовані про більшість фактів та нюансів, - звернувся він до керівниці фан-групи Винника. - Вам достовірно відомо, що є причиною дивної поведінки, неадекватних слів та вчинків артиста, який став жалюгідним мемом і посміховиськом для всієї країни. Ви знали, що до війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але завзято півтора роки розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу".

Також Горбенко заявив, що Винник та його команда брешуть про свою допомогу українській армії.

"Відомі мені факти не на відсотки, а в рази не збігаються з інформацією, що подається вами. Допомога артистів ЗСУ річ очевидна, Ірина Федишин заробила на концертах і передала на фронт дві чи три сотні автомобілів, Артем Пивоваров, Олександр Пономарьов, Михайло Хома, Андрій Хливнюк, Оля Полякова без зайвого шуму і піару передають фронту допомогу на багато мільйонів доларів – про це відомо всім. Багатьох артистів не назвав, написав перших кого згадав, про кого точно знаю, не хочу нікого образити. У вашому випадку, ви два роки ганяєте по колу фото та відео одних і тих самих автомобілів, кількість яких, у ваших байках, з кожним місяцем зростає, додатково розповідаєте казки про сотні тисяч євро таємної допомоги, невідомо чим, невідомо кому", - написав експродюсер співака.

Також читайте: У мережі з'явилися чутки, що Олег Винник планує заробити під прикриттям благодійності: що відомо.

Олександр запропонував Валерії оприлюднити звіти "розрекламованого" Фонду Винника, щоб люди побачили скільки донатів вони зібрали за два роки і на що пішли кошти.

"Ви цього не зробите, від слова ніколи, з тієї простої причини, що ніколи не було того, чого ніколи не було, - додав він. - Все що ви пишете - вигадані ансинуації, брехня та наклеп. Фонд і вся ваша діяльність не що інше, як пральня, створена з однією, примітивною метою - відбілити персонажа, який з усіх технічних отворів дав під себе відпрацьованим тосолом. Мої люди в Боллівуді, Митхун Чакраборти повертається! Все буде Джимі-Джимі, ача-ача".

Фото: facebook.com/Alex.MITRICH.Gorbenko

Дізнайтеся також, чому Олег Винник "змовчав" про трагедію з "Охматдитом": таємниця розкрита.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також