Лайм

Леді Гага після натяків на заручини блиснула каблучкою на Венеціанському кінофестивалі

Пара зустрічається чотири роки

На Венеціанському кінофестивалі-81 показали фільм "Джокер: Божевілля на двох", в якому одну з головних ролей зіграла Леді Гага. На червоному хіднику з нагоди передпоказу сіквела гучної картини 2019 року співачка і акторка з'явилася в компанії свого обранця-підприємця Майкла Поланскі, засвітивши каблучку для заручин.

Як пише The Sun, на заході 38-річна зірка мала більш закоханий вигляд, ніж будь-коли раніше. Пара трималася за руки і обіймалася, позуючи для фотографів великої кіноподії.

Читайте також: Леді Гага знялася в рекламі шампанського у розкішній сукні українського бренду: фото і відео.

Фото: Getty Images

На острові Лідо співачка з'явилася в ефектній чорній сукні Dior та вінтажному кутюрному головному уборі Philip Treacy.

Дизайнерська сукня відрізняється глибоким вирізом і бюстьє з лямкою через шию з чорного оксамиту. Виріб переростає у гігантську спідницю з заниженою талією оригінального крою.

Фото: Getty Images

Образ доповнили прикраси Tiffany і браслет Victoria з платини та діамантів. Однак погляди публіки і папараці були прикуті до сліпучої прикраси на підмізинному пальці співачки. На руці Леді Гаги красувалася каблучка для заручин з величезним діамантом у 8 карат. Його вартість – понад 500 тисяч доларів.

Фото: Getty Images

Власниця премії "Оскар" Леді Гага зустрічається з Майклом Поланскі вже чотири роки, а в липні натякнула, що вони заручені. Під час бесіди з прем'єр-міністром Франції Габріелем Атталем на Олімпіаді в Парижі співачка представила коханого як свого нареченого.

А місяцем раніше Леді Гагу запідозрили у вагітності. Пізніше співачка спростувала чутки про можливе поповнення жартівливою заявою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також