Лайм

Куди зникла зірка 90-х Юлія Лорд, яка співпрацювала з гуртом "Скрябін"

Її хіт "Танець душ" лунав майже скрізь

Юлія Лорд - авторка пісень і співачка, яка заявила про себе на українській естраді у 1997 році. Виконавиця випустила кілька музичних альбомів, активно співпрацювала з гуртом "Скрябін" і стала заслуженою артисткою України. Останні кілька років вона не з'являється на телеекранах та не дає інтерв'ю. Розповідаємо, де зараз знаходиться зірка 90-х, і чим вона займається під час війни.

Читайте також: Куди зник Лері Він – зірка 90-х заявляв, що Олег Вінник "злизав" його образ.

Юлія Лорд на початку своєї кар'єри Фото: facebook.com/ulia.lord.official

Згідно з інформацією у Вікіпедії, Юлія народилася в Києві 1977 року. При народженні мала прізвище Гордзей. У 20-річному віці виграла фестиваль "Червона рута", після чого увійшла до концертної бригади художньої майстерні Тараса Петриненка.

Читайте також: Де зараз і який вигляд має Тарас Петриненко – народний артист і автор неофіційного гімну України.

У 1997 році, маючи в репертуарі лише три пісні - "Танець душ", "Шукаю світло" і "Обійми мене", Юлія здійснила свій перший тур містами України.

За рік співачка почала активно співпрацювати зі "Скрябіним". Гурт Кузьми взяв талановиту виконавицю з собою у великий гастрольний тур для розігріву публіки перед своїм виступом. Цей колектив дав Юлії не лише славу, а й кохання. У 1999 році співачка вийшла заміж за музиканта Ростислава Домішевського, який на той час був учасником і автором пісень гурту "Скрябін".

Юлія Лорд і Ростислав Домішевський разом вже понад 20 років Фото: facebook.com/ulia.lord.official

Юлія Лорд продовжила співпрацювати зі "Скрябіним", разом вони записали альбоми "Еутерпа", "Модна країна" та "Стриптиз".

Після того як Домішевський залишив гурт у 2002 році, він став співпродюсером своєї дружини-співачки. У березні 2020 Ростислав переніс обширний інфаркт.

У 2013 році Лорд приходила на "Голос країни", але не змогла стати учасницею вокального шоу. На сліпих прослуховуваннях співачка виконала українську версію хіта гурту Nirvana "Smells Like Teen Spirit", але ніхто з наставників до артистки не повернувся. Зазначимо, що судді (Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, Святослав Вакарчук) раніше спілкувалися та виступали разом із співачкою на одних майданчиках.

У 2019 році Юлія Лорд отримала звання "Заслужена артистка України" Фото: facebook.com/ulia.lord.official

У 2020 році Юлія зробила публічне зізнання в насильстві з боку вітчима. Співачка зізнавалася, що хотіла про все розповісти ще в 2016-му і навіть підготувала текст, але опублікувати його так і не наважилася.

"Протягом довгих років я зазнавала насилля з боку свого вітчима, Лордкіпанідзе В.В., - побиття з тваринною невиправданою жорстокістю, образливі слова, принижуючі гідність - все це особлива система виховання, яка виправдовувалася "любов'ю" і "найщирішими" намірами "покращити" мене як особистість", - написала тоді співачка у себе на сторінці Facebook.

Юлія Лорд Фото: facebook.com/ulia.lord.official

Де зараз Юлія Лорд

Після початку повномасштабного вторгнення Юлія Лорд виїхала в Польщу, де брала участь у благодійних акціях на підтримку України та українців, які знайшли у цій країні прихисток. Там співачка познайомилася з польським гуртом Antynomia і записала з ним спільну пісню "Війна/Wojna".

За кілька місяців перебування у Польщі, киянка поїхала до Великої Британії, де продовжує жити й нині. Принаймні на цю країну вказує місце розташування її Instagram.

Читайте також: Що зараз із популярним у 90-ті гуртом "Ненсі", який вважали російським.

Юлія Лорд зараз Фото: instagram.com/ulialord

Нині Юлія активно висвітлює війну в Україні, реагує на воєнні злочини РФ, дає благодійні концерти на підтримку ЗСУ, підтримує українську армію зборами. У Великій Британії разом із 47-річною співачкою перебуває її 53-річний чоловік Ростислав Домішевський.

Юлія з чоловіком-музикантом на нещодавньому благодійному концерті у Британії Фото: facebook.com/ulia.lord.official

Дізнайтеся також, куди зник співак Василь Бондарчук, який у 2000-х випускав хіти і мріяв представити Україну на "Євробаченні"

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також