Лайм

"Зловив 13 ножових": Дядя Жора розповів про поранення серця і клінічну смерть

Шоумен заново вчився ходити

Український ведучий Дядя Жора (Вадим Мичковський), який чотири роки тому переніс інсульт, зізнався, що це був не найважчий період його життя, пов'язаний зі здоров'ям. У "лихі" 90-ті шоумен став учасником бійки, де отримав складне поранення і навіть пережив клінічну смерть.

Про це він розповів в інтерв'ю Аліні Доротюк, яка запитала свого гостя, чи змінилися його погляди на життя після перенесеного інсульту у 2020 році.

Читайте також: "До кінця мого життя": дизайнер Олексій Залевський розкрив подробиці своєї невиліковної хвороби.

Фото: instagram.com/dyadya_jora

"У мене до цього була ще тяжкіша ситуація, - зізнався Дядя Жора. - Це молоді 90-ті. Попав в історію, де зловив 13 ножових, поранення в серце. Клінічна смерть, потім повернення і місяць заново вставати, ходити... Тобто було вже переосмислення. Я в свій час вже відчув сенси. Просто тоді ще ти молодий був, у тебе все в іншу сторону працює, ти ще не бачив і не розумієш багато речей, але вже тоді ти зрозумів, що треба трохи в іншому напрямку рухатись".

Інсульт Мичковський пережив у 44 роки, і, за його словами, у дорослому віці по-іншому переоцінюєш своє життя.

"Коли ти прожив якесь життя і вже знаєш ціну життя, ціну цінностей, і коли вже є, що втрачати, ти переосмислюєш трохи по-іншому, - сказав комік. - Ти розумієш, що не в цьому цінності - не в квартирах, не в машинах дорогих, не в грошах. Де справжні друзі, де несправжні. Кохання, діти і так далі - ці речі виходять на перший план".

Фото: instagram.com/dyadya_jora

Дружина Дяді Жори Наталія Мичковська розповіла, що це вона вмовила чоловіка пройти обстеження, коли той прокинувся з сильним головним болем.

"Він прокинувся вранці, у нього сильно боліла голова, - згадала вона. - Я бачу, щось не то. Я настояла на тому, що він пішов перевірився до невропатолога. Невропатолог йому виписав Німесил і сказав, що все добре. Я влаштувала таку паніку і на наступний день ми пішли до ще одного лікаря. А він вже добу з інсультом. Ми одразу в лікарню. Бог врятув, по знімкам воно більш-менш, могло бути набагато гірше".

Раніше Ілона Гвоздьова поскаржилася на проблеми зі здоров'ям після перенесеної вітрянки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також