Лайм

Скандали навколо Потапа прокоментував «телеведучий року»

Український телеведучий та лауреат премії «Celebrity Awards 2020» у номінації «Телеведучий року» Тімур Мірошниченко прокоментував скандали довкола українського продюсера та репера Потапа, в які артист потрапляв після 2014 року та вже після повномасштабного вторгнення.

Про це Мірошниченко розповів в інтерв’ю "Апострофу Lime".

В матеріалі згадали декілька подібних ситуацій. Зокрема коли Потап у 2014 році на врученні премії RU.TV у Москві зняв штани і подякував Росії. А також те, як вже після повномасштабного вторгнення артист "не гребував панібратством" з росіянами, будучи за кордоном, зокрема у Дубаї. Щодо цього Мірошниченко говорить наступне:

"Наразі Потапа немає в нашому просторі. Але у нас свобода слова. Людина має право вільно висловлювати свої думки. А глядач сам вирішує, чи варто спостерігати за артистами-втікачами та іншими сумнівними особистостями чи все-таки варто викреслити їх зі свого життя".

Фото: instagram.com/realpotap/

В контексті цього український телеведучий наголошує:

"Публічні люди мають усвідомлювати власну відповідальність. Це саме так має працювати".

Нагадаємо, раніше співак та продюсер Потап, який після початку повномасштабного вторгнення втік за кордон, похвалився роботою в Барселоні та отримав гостре запитання.

Новини партнерів

Читайте також