Лайм

"Немає такого табу": зірка "Скаженого весілля" зізналася, чи погодилася би на роль росіянки

До війни акторка мала такий досвід

Українська акторка Леся Самаєва, яка раніше засудила колег за хейт у бік Юрія Горбунова, висловилася щодо зйомок і вибору ролей під час війни.

Зірка "Скаженого весілля" знімалася у фільмі "Хайтарма" про депортацію кримських татар. У картині Ахтема Сеітаблаєва, що вийшла у 2013 році, акторка зіграла російську сусідку. Чи погодилася би вона зараз на роль росіянки, Самаєва відповіла у програмі "Точка опори" на телеканалі "Дім".

Читайте також: "Це ви вбиваєте своїх людей": акторка Віра Кобзар розповіла про родичів у РФ, просочених пропагандою.

Кадр з фільму "Хайтарма" Фото: Скріншот

"Що стосується росіянки, то чому, мені здається, що я могла би зіграти. І негативний персонаж, якщо це росіянка. В мене немає такого табу, що я от точно не зіграю росіянку. Все залежить від обставин, хто знімає, про що знімає, який контекст. Звісно, якщо мені завтра запропонують в агіткі якійсь знятись про "хороших руських" - оце я популяризувати не буду точно, - запевнила артистка. - Бо я вважаю, що будь-який "хороший руський" закінчується на імперському питанні і на питанні України. Зразу лізе їх імперськість і вони не можуть з цим нічого зробити. Тому єдине, що я точно знаю, що я не буду популяризувати "хороших руських". А решта...".

Леся Самаєва – акторка театру і кіно, заслужена артистка України. Відома ролями у всіх частинах комедійного фільму "Скажене весілля", за картиною "Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке", серіалом "Село на мільйон" та іншими кінопроектами. З 1996 року служить у Київському академічному театрі драми та комедії на лівому березі Дніпра.

Читайте також: Відбув своє покарання: актор Арам Арзуманян вперше зізнався, що був засуджений.

Самаєва заміжня за актором Андрієм Семініним, з яким виховує 22-річну доньку Марію.

Леся Самаєва у фільмі "Скажене весілля" Фото: instagram.com/lesia_samaieva

Раніше акторка Інна Приходько, яка знімалася у "Скаженому весіллі" та "Скажених сусідах", засудила колег, які підтримали Тараса Цимбалюка на тлі скандалу з російськими піснями.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також