Лайм

Знятий на звалищі кліп ONUKA номінований на міжнародну кінопремію

Режисером відео виступив Алан Бадоєв

Соціальний кліп українського електро-фолк гурту ONUKA на пісню Strum, який зняв іменитий режисер Алан Бадоєв, номінований на міжнародну кінопремію Social World Film Festival.

Відео буде представлено в рамках фестивалю в Соренто (Італія) вже наступного тижня. Зйомки кліпу проходили на величезному звалищі в Підгірцях під Києвом. Сміттєвий шар тут дорівнює висоті 27-поверхового будинку.

"У роботі з Артистом найцікавіше для мене це створити портрет - то, що залишиться в пам'яті глядача, як післясмак. У випадку з ONUKA портретом стала обрана нами локація, місце життя і смерті, місце результатів марнославства людини", - розповідав раніше кліпмейкер.

Social World Film Festival стане третьою міжнародною кінопремією в послужному списку українського кліпмейкера поряд з Каннським фестивалем і премією "Кіношок", а сам Алан Бадоєв - першим режисером музичного відео в Східній Європі, чия робота побореться за звання кращого в категорії "соціальне відео".

  • Прем'єра кліпу Strum відбулася у вересні минулого року. Ролик присвячений проблемі ставлення українців до побутового сміття.
  • Трек Strum увійшов до нового альбому ONUKA під назвою MOZAЇKA .

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї