Лайм

Найгірша наречена в світі скасувала весілля, коли гості відмовилися за нього платити

Жадібна наречена запросила у гостей занадто багато грошей

Скасування весілля, як правило, викликає у людей співчуття, якщо мова не йде про заповзятливу наречену Сьюзен з Канади. Видання Mirror повідомляє, що дівчина розіслала друзям і родичам електронного листа, який їх шокував.

Причина, через яку Сьюзен довелося скасувати весілля, полягає в тому, що гості відмовилися платити за нього по 1500 канадських доларів. У Facebook-спільноті Mumsnet і Twitter-акаунті I write for ClickHole з'явилися подробиці вимог Сьюзен. Вони, м'яко кажучи, виявилися завищеними.

"Дорогі друзі. Мені дуже сумно, що я оголошую про скасування весілля. Я прошу вибачення за скасування всього за чотири дні до події, - написала наречена. - На жаль, наречений і я розлучилися через деякі непоправні протиріччя. Ми вирішили припинити стосунки і не продовжувати їх у майбутньому».

Проблема полягала в грошовому питанні: гості відмовилися оплатити "ексклюзивне свято".

"Я спеціально попросила гроші. Як ми могли провести весілля мрії без належного фінансування? - запитує вона. - Ми попросили у кожного гостя близько 1500 доларів. Подружка нареченої пообіцяла мені 5000 доларів разом з послугами з планування. Ми зі сльозами на очах і з вдячністю готові були прийняти ці подарунки. Сім'я мого колишнього запропонувала внести 3000 доларів. Таким чином, наш запит для інших гостей не був незвичайним. Ми дали зрозуміти, якщо ви не можете внести свій вклад, вас не запросять на ексклюзивне весілля і вечірку ".

Коли наречений Сьюзан запропонував провести більш дешеве і веселе весілля в Лас-Вегасі, дівчина «засміялася йому в обличчя».

Щоб підкреслити своє тяжке становище, наречена написала, що подружка, а потім і родичі, відмовилися виконувати її умови. Зрештою, навіть наречений вирішив, що з нього досить, назвавши Сьюзан "зарозумілою дурепою".

Епічне послання дівчина завершила анонсом тривалої відпустки: "Жовтень і листопад я проведу в пішій подорожі по Південній Америці".

Жінка, яка назвала себе двоюрідною сестрою горе-нареченої, підтвердила правдивість історії, і додала, що вдячна, що вони зі Сьюзен зустрічаються тільки раз на рік.

  • Ватажок бразильської банди спробував втекти із в'язниці суворого режиму, переодягнувшись у власну дочку-підлітка. План провалився, коли охоронці попросили його зняти верхній одяг.
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь