Лайм

Моторошне освідчення: фермер подарував нареченій каблучку дивним способом

Пропозицію руки і серця чоловік зробив за допомогою корови

Фермер зробив пропозицію своїй дівчині, надівши обручку на вим'я корови. У мережі "романтичний жест" моментально назвали "жахливим" і "образливим", пише видання Mirror .

Фотографія "зворушливого моменту" була опублікована жінкою з Сінгапуру в групі на Facebook. На ньому зображено велике кільце з каменями, що іскряться на коров'ячому вимені.

"Чоловік - фермер, але це не пояснює його поганого смаку. Це задумано як кільце для соска? Якщо мої очі витримають це безумство, всіх запрошую обурюватися разом зі мною ", - написала вона.

Збентежені й шоковані користувачі соціальної мережі моментально засипали знімок коментарями.

"Це максимально жахливо. Вибачте, що доводиться так говорити, але це насправді бридко ", - обурюється передплатник групи.

"Це найгірше, що я коли-небудь бачив за все своє життя, а я шість разів спостерігав за пропозиціями своїх друзів", - глузує інший.

"Він дійсно намагається видоїти згоду", - підсумував третій.

До чого привів широкий жест креативного фермера, залишається тільки гадати. Від щирого серця сподіваємося, що дівчина сказала "так".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка