Лайм

Співробітники "Укрзалізниці" взяли участь у флешмобі Tetris Challenge: фото

Його учасниками стали поліцейські, пожежники, співробітники швидкої допомоги і рятувальники з усього світу

Співробітники "Укрзалізниці" слідом за колегами зі столичного аеропорту "Київ" взяли участь в популярному флешмобі Tetris Challenge, який поширився серед працівників різних служб і в соцмережах у вересні цього року.

Суть флешмобу полягає в необхідності показати робочий інвентар, при цьому всі предмети потрібно вирівняти паралельно або під кутом в 90 градусів, щоб вони нагадували фігури з "Тетрісу". Фото від залізничників з'явилося на офіційній сторінці "Укрзалізниці" в Facebook.

У своєму пості співробітники продемонстрували, з чого складається звичайний пасажирський вагон. На знімку видно сам вагон, комплекти постільної білизни, вогнегасник, предмети першої необхідності і, власне, самих провідників.

"Претендуємо на звання найдовшого челлендж-фото", - посміялися автори поста.

Флешмоб Tetris Challenge поширився у соцмережах на початку вересня. Першими подібний знімок опублікували поліцейські з Цюріха (Швейцарія). Сьогодні за хештегом #tetrisсhallenge можна відшукати вже тисячі фотографій, авторами яких стають і рядові користувачі соцмереж.

  • Національне аерокосмічне агентство США (NASA) опублікувало в мережі унікальний аудіозапис, на якому можна почути звуки вітру та підземних поштовхів на Марсі.
  • Пара зіграла весілля у стилі Гаррі Поттера. Такого безглуздого фотошопу немає навіть в альбомах українців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Можна вносити добрива прямо в лунку: чим підживити перець, щоб отримати гарний врожай

Як вибрати підходящий ґрунт для вирощування болгарського перцю, а також які натуральні добрива необхідно вносити в лунку при посадці  

М'ясна страва на Великдень-2024: як приготувати соковиту яловичину "Біф Веллінгтон"

Як у домашніх умовах приготувати соковиту м'ясну страву з яловичини під назвою Біф Веллінгтон, щоб здивувати гостей на Великдень  

Незважаючи на тривожні сигнали: які знаки Зодіаку намагаються змінити свого партнера

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які у стосунках намагаються змінити своїх коханих - у списку опинилися Овни, Терези, Діви, Риби