Лайм

Гарбузи на Хеллоуїн-2019: 10 креативних і моторошних ідей до свята

Яскраві і прості ідеї декору до страшного дня

Зовсім скоро настане найстрашніше свято в році - Хеллоуїн. Головним атрибутом цього дня є, звичайно ж, знаменитий гарбуз. Як же оригінально і просто вирізати цю прикрасу до свята? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Для тих, хто любить класику, відмінно підійдуть звичні мордочки і візерунки. Якщо ж ви любите більш ефектні прикраси, можна спробувати вирізати на гарбузі справжню картину. Добре виглядатимуть космічні та казкові мотиви. Також прекрасною ідеєю може стати портрет якогось моторошного персонажа, наприклад клоуна з фільму "Воно".

Мало хто знає, що гарбуз на Хеллоуїн не обов'язково саме вирізати. Його також можна ефектно розфарбувати, це допоможе витратити менше зусиль і все одно буде виглядати дуже яскраво і круто.

Намалювати на гарбузі можна що завгодно - від павучків і кажанів до написів і найрізноманітніших візерунків. Ну а якщо вам зовсім не хочеться витрачати час, можна просто "задути" гарбуз з балона будь однотонної фарбою. Добре для цієї затії підійдуть білий, золотий, чорний і яскраво-оранжевий кольори. Такий гарбуз також можна присипати блискітками або перетворити в героя якогось мультфільму.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Стане пишним і міцним кущиком: чим підживити розсаду томатів перед висадженням в ґрунт

Які добрива застосовувати для розсади помідорів за кілька днів перед висадкою у відкритий ґрунт, а також як їх розводити у воді

Однотонний манікюр на весну: стильні ідеї у модних відтінках сезону

Які варіанти однотонного манікюру придивитися на весняний сезон 2024, щоб виглядати стильно та виділятися із сірої маси

Можна вносити добрива прямо в лунку: чим підживити перець, щоб отримати гарний врожай

Як вибрати підходящий ґрунт для вирощування болгарського перцю, а також які натуральні добрива необхідно вносити в лунку при посадці