Ця закуска знайома багатьом з самого дитинства. Паштети стали невід'ємною частиною української кухні досить давно, хоча спочатку прийшли до нас з країн Європи. Чи можна приготувати смачний паштет самостійно? Звичайно! Потрібно тільки дотримуватися технології, про яку ми розповімо в цьому матеріалі.
Отже, для приготування паштету нам знадобляться такі інгредієнти: печінка (500 г), морква (2 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), масло вершкове (100 г), невеликий шматочок сала, масло рослинне для смаження, сіль, перець (за смаком).
Крок 1: Печінку ретельно помити, почистити і нарізати на невеликі шматочки.
Крок 2: Обсмажити печінку на рослинній олії, поки вона не покриється легкої скоринкою.
Крок 3: Почистити і нарізати на дрібні шматочки цибулю і моркву.
Крок 4: Додати в теплу сковороду до печінки сало, це додасть паштету м'якості.
Крок 5: Всипати туди ж нарізані овочі, додати сіль і перець і тушкувати до готовності (поки печінка не проготується зсередини).
Крок 6: Тепер майбутній паштет потрібно подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.
Крок 7: Подавати блюдо на стіл можна як в вафельних кошиках, так і з тостами або свіжими булочками.
- Також читайте на The Lime рецепт курки "Кокован" у вині з грибами. Це французьке блюдо точно здивує ваших гостей.
- Раніше ми розповіли, як приготувати смачний грибний суп за 30 хвилин.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.