Ця закуска знайома багатьом з самого дитинства. Паштети стали невід'ємною частиною української кухні досить давно, хоча спочатку прийшли до нас з країн Європи. Чи можна приготувати смачний паштет самостійно? Звичайно! Потрібно тільки дотримуватися технології, про яку ми розповімо в цьому матеріалі.

Отже, для приготування паштету нам знадобляться такі інгредієнти: печінка (500 г), морква (2 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), масло вершкове (100 г), невеликий шматочок сала, масло рослинне для смаження, сіль, перець (за смаком).

Крок 1: Печінку ретельно помити, почистити і нарізати на невеликі шматочки.

Крок 2: Обсмажити печінку на рослинній олії, поки вона не покриється легкої скоринкою.

Крок 3: Почистити і нарізати на дрібні шматочки цибулю і моркву.

Крок 4: Додати в теплу сковороду до печінки сало, це додасть паштету м'якості.

Крок 5: Всипати туди ж нарізані овочі, додати сіль і перець і тушкувати до готовності (поки печінка не проготується зсередини).

Крок 6: Тепер майбутній паштет потрібно подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

Крок 7: Подавати блюдо на стіл можна як в вафельних кошиках, так і з тостами або свіжими булочками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.