Лайм

Печінковий паштет по-домашньому - покроковий рецепт

Як приготувати смачну закуску

Ця закуска знайома багатьом з самого дитинства. Паштети стали невід'ємною частиною української кухні досить давно, хоча спочатку прийшли до нас з країн Європи. Чи можна приготувати смачний паштет самостійно? Звичайно! Потрібно тільки дотримуватися технології, про яку ми розповімо в цьому матеріалі.

Отже, для приготування паштету нам знадобляться такі інгредієнти: печінка (500 г), морква (2 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), масло вершкове (100 г), невеликий шматочок сала, масло рослинне для смаження, сіль, перець (за смаком).

Крок 1: Печінку ретельно помити, почистити і нарізати на невеликі шматочки.

Крок 2: Обсмажити печінку на рослинній олії, поки вона не покриється легкої скоринкою.

Крок 3: Почистити і нарізати на дрібні шматочки цибулю і моркву.

Крок 4: Додати в теплу сковороду до печінки сало, це додасть паштету м'якості.

Крок 5: Всипати туди ж нарізані овочі, додати сіль і перець і тушкувати до готовності (поки печінка не проготується зсередини).

Крок 6: Тепер майбутній паштет потрібно подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.

Крок 7: Подавати блюдо на стіл можна як в вафельних кошиках, так і з тостами або свіжими булочками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні