Лайм

Бюстгальтер, навушники та фігури тварин - все це дівчина робить зі свого волосся: гортаємо Інстаграм дня

У Instagram все популярнішим стає аккаунт 23-річної художниці з Кот-д'Івуару

У Instagram все популярнішим стає аккаунт 23-річної художниці з Кот-д'Івуару (Західна Африка), яка створює всілякі фігури з власного волосся. До того ж простий у себе на голові.

Сьогодні за життям Летиції Кай у соцмережі стежать понад 250 тис. користувачів, яких підкорили незвичайні інсталяції художниці. У своїх роботах вона використовує металевий дріт, віск і штучні пасма. Для виготовлення однієї такої фігури їй зазвичай необхідно всього близько 20 хвилин.

Нерідко Летиція надихається тематикою фемінізму і зображує у соцмережі жінок або їх дітородні органи. У 2017 році дівчина виступила проти сексуальних домагань фігурою чоловіка, який нібито заглядає під спідницю жінці.

Цього літа, протестуючи проти законопроекту про заборону абортів в США, Летиція зобразила матку, яка показує середній палець.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь