Лайм

Як зробити вдома трубочки зі згущеним молоком - простий рецепт смачної заміни торту

Легкий і смачний рецепт для всієї родини

Трубочки зі згущеним молоком багатьом з нас знайомі з дитинства. Ця смакота хороша тим, що відмінно може замінити святковий торт або просто частування до чаю. І її дуже просто приготувати своїми руками. Для цього потрібні лише кілька продуктів.

Для приготування трубочок зі згущеним молоком нам знадобляться такі інгредієнти: варене згущене молоко (1 банка), вершкове масло (200 г), цукор (180 г), борошно (150 г), щіпка солі, яйця (5 шт.).

Крок 1: Вершкове масло потрібно розтопити і остудити до кімнатної температури.

Крок 2: Яйця і цукор збити міксером або блендером до утворення пишної піни.

Крок 3: Змішати цукрово-яєчну піну з розтопленим маслом, потім додати борошно. Додавати потрібно поступово, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.

Крок 4: Розігріти вафельницю і виливати на неї тісто невеликими порціями. Вафлі потрібно відразу ж згортати в трубочки, як тільки ви дістаєте їх з вафельниці.

Крок 5: Коли бажана кількість вафель готова, беремо згущене молоко, перекладаємо його в пластиковий пакет і відрізаємо нижній куточок. Також можна використовувати кондитерський мішок, якщо у вас такий є.

Крок 6: Наповнюємо трубочки згущеним молоком. Ось і все, ласощі готові. Трубочки можна прикрасити цукровою пудрою, кокосовою стружкою або полити шоколадом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках  

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії