Рогалики - ідеальний варіант простого і смачного частування на будь-який випадок. Щоб приготувати ці ласощі досить підготувати всього кілька інгредієнтів. І слідувати покроковому рецепту, який ми детально опишемо в цьому матеріалі.
Отже, для приготування рогаликів з повидлом вам знадобляться наступні продукти: борошно (550 г), дріжджі пресовані (50 г), масло рослинне (50 мл), цукор (50 г), повидло (100 г), цукрова пудра (2 ст. л.), вода (250 мл).
Крок 1: 100 мл води потрібно зігріти до гарячої температури і ретельно розчинити в ній цукор.
Крок 2: Додати воду, що залишилась (холодну), акуратно ввести дріжджі і борошно, влити рослинне масло. Замісити тісто.
Крок 3: Розділити тісто на 3 рівних частини і розкачати з них кола товщиною приблизно 8 мм.
Крок 4: Кожен коло розрізати на 8 сегментів, щоб вийшли заготовки для майбутніх рогаликів.
Крок 5: На широку частину кожного сегмента потрібно покласти повидло, потім скрутити рогалики.
Крок 6: Деко змастити маслом або накрити папером для запікання. Викласти на нього рокалікі, дати їм настоятися 20 хвилин, а потім відправити в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7: Готові рогалики можна прикрасити цукровою пудрою або інший посипкою на ваш смак.
- Також раніше ми розповіли про десерти та солодощі, від яких не поправляються. Не знаєте, що зжерти до чаю після 18.00? Всі найцікавіші, корисні і смачні варіанти ви знайдете в окремому матеріалі.
- Читайте на The Lime, як приготувати легкий чізкейк з джемом. Для створення цього десерту потрібно всього лише слідувати простий покрокової інструкції і знати декілька хитрощів.
Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.