Лайм

Готовим дома повітряні рогалики з повидлом: простий рецепт і поради

Як швидко приготувати смачний десерт до чаю

Рогалики - ідеальний варіант простого і смачного частування на будь-який випадок. Щоб приготувати ці ласощі досить підготувати всього кілька інгредієнтів. І слідувати покроковому рецепту, який ми детально опишемо в цьому матеріалі.

Отже, для приготування рогаликів з повидлом вам знадобляться наступні продукти: борошно (550 г), дріжджі пресовані (50 г), масло рослинне (50 мл), цукор (50 г), повидло (100 г), цукрова пудра (2 ст. л.), вода (250 мл).

Крок 1: 100 мл води потрібно зігріти до гарячої температури і ретельно розчинити в ній цукор.

Крок 2: Додати воду, що залишилась (холодну), акуратно ввести дріжджі і борошно, влити рослинне масло. Замісити тісто.

Крок 3: Розділити тісто на 3 рівних частини і розкачати з них кола товщиною приблизно 8 мм.

Крок 4: Кожен коло розрізати на 8 сегментів, щоб вийшли заготовки для майбутніх рогаликів.

Крок 5: На широку частину кожного сегмента потрібно покласти повидло, потім скрутити рогалики.

Крок 6: Деко змастити маслом або накрити папером для запікання. Викласти на нього рокалікі, дати їм настоятися 20 хвилин, а потім відправити в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7: Готові рогалики можна прикрасити цукровою пудрою або інший посипкою на ваш смак.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках