RU  UA

Lifestyle

5 скромних, але приємних подарунків на Різдво - чим бюджетно порадувати близьких

Ідеї ​​простих і милих подарунків для всієї родини

Не можете придумати, що подарувати близьким на Різдво? Хочете порадувати чимось своїх рідних, але у вас обмежений бюджет? Не біда, адже в цьому матеріалі ми вже готові поділитися з вимі п'ятіркою кращих недорогих подарунків, які точно сподобаються кожному.

Для любителів солодкого ідеальним варіантом може стати невеликий боксом із солодощами. Туди ви можете покласти різні цукерки, печиво, домашнє варення та інші подібні продукти. Також в комплект до пригощань прекрасно підійде коробочка якогось чаю. А прикрасити бокс можна святковим конфетті зсередини і яскравим подарунковим папером зовні.

Картина за номерами - відмінний подарунок для будь-якого віку. Це набір, в який входить спеціальне полотно з розміткою, фарби, пензлі та інструкція. Будь-який бажаючий зможе намалювати справжній шедевр за допомогою такого подарунка. Для майбутньої картини ви також можете подарувати оригінальну рамочку.

Якщо ви готуєте подарунок для когось, кому вже за віком дозволено вживати спиртні напої, можете подарувати набір для приготування глінтвейну. Всі спеції можна красиво упакувати в окремі подарункові пакетики з стрічками, пляшку вина прикрасити бантом. Ну а дарувати цей набір можна в красивій подарунковій коробці з серпантином.

Для ваших родичів, друзів або колег можна підготувати в подарунок печиво, зроблене своїми руками. Спечіть святкові печеньки за будь-яким рецептом на ваш смак, прикрасьте їх глазур'ю, зв'яжіть яскравою стрічкою і покладіть в симпатичну упаковку. Також можна додати до такого милого подарунка якусь зворушливу листівку або записку.

Для дітей ідеальним бюджетним подарунком може стати слайм. Це така тягуча липка субстанція, яка останнім часом дуже популярна у дітвори різного віку. Слайми бувають будь-яких кольорів, складів і розмірів. Також їх можна зробити самостійно, слідуючи простій інструкції.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Какие фасоны женских брюк присмотреть на весенний сезон, а также с чем их сочетать, чтобы выглядеть стильно и выделяться из толпы

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Как приготовить глазурь для пасок с желатином, которая не крошится при разрезании - простой рецепт

В які дні Страсного тижня можна пекти паски: церковні та народні традиції

В какие Страстной недели можно заниматься выпечкой пасок и другими приготовлениями к празднику, а в какой день категорически нельзя