Лайм

Так собі романтика: 10 найгірших ідей для подарунка дівчині на День святого Валентина

Які подарунки не потрібно дарувати на 14 лютого

Хочете порадувати і вразити свою кохану в День святого Валентина? Тоді вам потрібно знати, які подарунки точно не варто дарувати. Звичайно, все дуже індивідуально, але є речі, яким точно не зрадіє жодна дама в День закоханих. І саме про них ми розповімо в цьому матеріалі.

Засоби гігіенти. Це подарунок, який не тільки не потішить дівчину, але і може її збентежити. Наприклад, якщо ви подаруєте епілятор, засіб від прищів або щипці для вусиків, ваша дама може почати комплексувати або навіть образитися. Подібні подарунки можна дарувати тільки в тому випадку, якщо людина сама озвучила, що хоче отримати щось в такому роді.

Також не рекомендується дарувати дівчатам різні кухонні пристосування. Набір каструль, нова сковорідка або навіть класна мультиварка - все це дуже корисно в господарстві. Але це не зовсім годиться для подарунка на найромантичніший день в році.

Не варто дарувати 14 лютого нічого надто відвертого і вульгарного. Звичайно, вашій обраниці можуть подобатися різні секс-іграшки, комплекти нижньої білизни, імтімние гелі і все в такому дусі. Але, якщо ви не впевнені в тому, як вона сприйме подібний подарунок, краще придумати щось більш нейтральне.

І останній варіант поганого подарунка, на який хотілося б звернути особливу увагу - гроші. Безумовно, це практичний подарунок, який точно стане в нагоді. До того ж, вам не доведеться нічого вибирати, а ваша кохана зможе сама обрати щось на свій смак.

Але конверт з грошима, особливо в якості подарунка на День святого Валентина, може також наштовхнути на думку, що ви не придумали нічого кращого. Це також може бути сприйнято, як небажання подумати про інтереси людини, або навіть як байдужість і відсутність почуттів і фантазії. Краще подаруйте щось щиро, від серця. А за покупками сходіть разом в інший день.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких