Лайм

Любителі мемів відшукали нового найпохмурішого кота - це не Grumpy Cat, та погляд у нього ще той

За словами власниці кота, Мяу-Мяу тільки виглядає таким злісним

Ніхто і ніколи не замінить кішечку Grumpy Cat, та до поля зору любителів мемів потрапив ще один володар доволі суворого погляду. Мяу-Мяу живе в Тайвані і вже претендує на місце в команді найпохмуріших котів планети.

Свого часу господиня підібрала тварина в притулку. Пухнастому було всього 10 місяців, а причини його виселення від попередніх господарів так і залишилися таємницею. Сьогодні, як стверджує жінка, вже дорослий кіт відрізняється завидною елегантністю та грацією, хоча його мордочка і може вселити вам думки, що Мяу-Мяу ненавидить весь світ.

Фото: instagram.com/the_cat_named_meowmeow

У Instagram котик поки новачок, але там за його життям вже стежать майже дві тисячі фоловерів. Після того, як світ попрощався з Grumpy Cat, у Мяу-Мяу великі шанси поповнити колекцію популярних мемів.

Найбільше захоплення тварини - спостерігати за птахами. Мау-Мяу зазвичай прокидається рано і одразу ж вимагає у господині сніданок. Раціон кота доволі одноманітний - він вживає лише певний корм і не визнає нічого зайвого. Підкріпившись, пухнастий крокує на підвіконня, де надалі вже фантазує про полювання. Вже уявляєте ці очі у вікні?

Фото: instagram.com/the_cat_named_meowmeow

Фото: instagram.com/the_cat_named_meowmeow

Господиня впевнена, що настільки похмурого виразу мордочці Мяу-Мая додає особливе забарвлення у формі летючої миші. В іншому ж вихованець являє собою суцільну ніжність та чарівність.

  • У травні минулого року зірка мемів, кішка Grumpy Cat померла на восьмому році життя. Незадовго до цього тварина боролася з інфекцією, але так не змогло повністю одужати.
  • Якщо раніше говорили про похмурих кішок, то незабаром після смерті Grumpy Cat в Instagram став популярним найзлісніший кіт у світі - його рогаті фото з'явилися навіть на футболках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках  

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини