Місо-суп - традиційне блюдо багатьох східних країн. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати це оригінальне частування своїми руками. Для цього вам знадобляться найпростіші продукти і покроковий рецепт, який ми детально розписали по пунктах.
Отже, для приготування місо-супу вам потрібні такі інгредієнти: рибний бульйон (1.5 л), сир Тофу (можна замінити будь-яким несолоним м'яким сиром), місо-паста (продається практично у всіх супермаркетах, 3 ст. л.), водорості Норі ( 2 листи), морська капуста сушена (10 г), соєвий соус (15 г), насіння кунжуту (10 г), зелена цибуля (1 пучок).
Крок 1: Водорості і морську капусту потрібно нарізати на невеликі шматочки.
Крок 2: Нарізати сир невеликими кубиками.
Крок 3: Рибний бульйон довести до кипіння, потім додати в нього місо-пасту і добре перемішати, поки паста не розчиниться повністю.
Крок 4: Тепер потрібно додати в майбутній суп морську капусту, перемішати і варити ще 2 хвилини на невеликому вогні.
Крок 5: Потім слід покласти в суп водорості Норі, додати кунжут і соєвий соус. Через хвилину каструлю потрібно зняти з плити.
Крок 6: Перед подачею в кожну порцію місо-супу потрібно покласти кілька кубиків сиру. Також страву можна посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею, це додасть трохи пікантності.
- Читайте також, як приготувати легкий дієтичний кус-кус з овочами і курячим філе. Ми поділимося з вами рецептом страви, на яку вам потрібно буде витратити всього півгодини часу.
- Раніше The Lime розповів, як приготувати класичний закарпатський банош.
Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.