img

Новини

20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
До всіх новин
Місо суп рецепт - як приготувати вдома класичне блюдо Японії
Як приготувати справжній шедевр з Японії своїми руками

Готуємо вдома традиційний місо-суп: покроковий рецепт і секрети східної кухні

Четвер, 30 січня 2020, 07:22

Фото: pinterest.com

Місо-суп - традиційне блюдо багатьох східних країн. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати це оригінальне частування своїми руками. Для цього вам знадобляться найпростіші продукти і покроковий рецепт, який ми детально розписали по пунктах.

Отже, для приготування місо-супу вам потрібні такі інгредієнти: рибний бульйон (1.5 л), сир Тофу (можна замінити будь-яким несолоним м'яким сиром), місо-паста (продається практично у всіх супермаркетах, 3 ст. л.), водорості Норі ( 2 листи), морська капуста сушена (10 г), соєвий соус (15 г), насіння кунжуту (10 г), зелена цибуля (1 пучок).

Крок 1: Водорості і морську капусту потрібно нарізати на невеликі шматочки.

Крок 2: Нарізати сир невеликими кубиками.

Крок 3: Рибний бульйон довести до кипіння, потім додати в нього місо-пасту і добре перемішати, поки паста не розчиниться повністю.

Крок 4: Тепер потрібно додати в майбутній суп морську капусту, перемішати і варити ще 2 хвилини на невеликому вогні.

Крок 5: Потім слід покласти в суп водорості Норі, додати кунжут і соєвий соус. Через хвилину каструлю потрібно зняти з плити.

Крок 6: Перед подачею в кожну порцію місо-супу потрібно покласти кілька кубиків сиру. Також страву можна посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею, це додасть трохи пікантності.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

img img
•••
Місо суп рецепт - як приготувати вдома класичне блюдо Японії
img

Новини

20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
До всіх новин
Місо суп рецепт - як приготувати вдома класичне блюдо Японії
Як приготувати справжній шедевр з Японії своїми руками

Готуємо вдома традиційний місо-суп: покроковий рецепт і секрети східної кухні

Четвер, 30 січня 2020, 07:22

Фото: pinterest.com

Місо-суп - традиційне блюдо багатьох східних країн. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати це оригінальне частування своїми руками. Для цього вам знадобляться найпростіші продукти і покроковий рецепт, який ми детально розписали по пунктах.

Отже, для приготування місо-супу вам потрібні такі інгредієнти: рибний бульйон (1.5 л), сир Тофу (можна замінити будь-яким несолоним м'яким сиром), місо-паста (продається практично у всіх супермаркетах, 3 ст. л.), водорості Норі ( 2 листи), морська капуста сушена (10 г), соєвий соус (15 г), насіння кунжуту (10 г), зелена цибуля (1 пучок).

Крок 1: Водорості і морську капусту потрібно нарізати на невеликі шматочки.

Крок 2: Нарізати сир невеликими кубиками.

Крок 3: Рибний бульйон довести до кипіння, потім додати в нього місо-пасту і добре перемішати, поки паста не розчиниться повністю.

Крок 4: Тепер потрібно додати в майбутній суп морську капусту, перемішати і варити ще 2 хвилини на невеликому вогні.

Крок 5: Потім слід покласти в суп водорості Норі, додати кунжут і соєвий соус. Через хвилину каструлю потрібно зняти з плити.

Крок 6: Перед подачею в кожну порцію місо-супу потрібно покласти кілька кубиків сиру. Також страву можна посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею, це додасть трохи пікантності.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

img img
•••