Лайм

Готуємо вдома традиційний місо-суп: покроковий рецепт і секрети східної кухні

Як приготувати справжній шедевр з Японії своїми руками

Місо-суп - традиційне блюдо багатьох східних країн. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати це оригінальне частування своїми руками. Для цього вам знадобляться найпростіші продукти і покроковий рецепт, який ми детально розписали по пунктах.

Отже, для приготування місо-супу вам потрібні такі інгредієнти: рибний бульйон (1.5 л), сир Тофу (можна замінити будь-яким несолоним м'яким сиром), місо-паста (продається практично у всіх супермаркетах, 3 ст. л.), водорості Норі ( 2 листи), морська капуста сушена (10 г), соєвий соус (15 г), насіння кунжуту (10 г), зелена цибуля (1 пучок).

Крок 1: Водорості і морську капусту потрібно нарізати на невеликі шматочки.

Крок 2: Нарізати сир невеликими кубиками.

Крок 3: Рибний бульйон довести до кипіння, потім додати в нього місо-пасту і добре перемішати, поки паста не розчиниться повністю.

Крок 4: Тепер потрібно додати в майбутній суп морську капусту, перемішати і варити ще 2 хвилини на невеликому вогні.

Крок 5: Потім слід покласти в суп водорості Норі, додати кунжут і соєвий соус. Через хвилину каструлю потрібно зняти з плити.

Крок 6: Перед подачею в кожну порцію місо-супу потрібно покласти кілька кубиків сиру. Також страву можна посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею, це додасть трохи пікантності.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Як приготувати глазур для пасок з желатином, яка не кришиться при розрізанні - простий рецепт

В які дні Страсного тижня можна пекти паски: церковні та народні традиції

У які Страсного тижня можна займатися випіканням пасок та іншими приготуваннями до свята, а в який день категорично не можна 

Ця страва потішить малечу: рецепт шоколадних яєць з горішками до Великодня

Як у домашніх умовах приготувати оригінальний десерт – шоколадні яйця з начинкою, щоб урізноманітнити своє меню на Великдень 2024