Хочете зробити знаменитий делікатес самостійно? У цьому матеріалі ми крок за кроком розповімо вам, як своїми руками засолити ікру щуки. Ця оригінальна закуска точно здивує ваших друзів і близьких.

Отже, для приготування ароматної і пряної ікри вам знадобляться наступні інгредієнти: ікра щуки (500 г), сіль (3 ст. л.).

Крок 1: Спочатку ікру потрібно добре промити. Але робити це треба акуратно, щоб не порвати верхню плівку.

Крок 2: Тепер ікру слід нарізати на шматочки. Потім з кожного шматочка акуратно зняти плівку.

Крок 3: Перекласти ікру в більшу ємність і кілька разів ретельно промити великою кількістю води.

Крок 4: Злити всю воду і всипати в ікру сіль. Після цього потрібно перемішувати майбутнє частування 15 хвилин, за цей час розчиниться сіль і ікра зможе добре просолитися.

Крок 5: Останній крок - ікру потрібно перекласти в друшляк, щоб з неї стекла вся рідина. Після цього делікатес можна подавати на стіл.

Їсти ікру щуки можна на бутербродах, з млинцями, в салатах. Також нерідко роблять кошики з ікрою, або ж додають цей продукт в різні закуски, наприклад, в профітролі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.