Лайм

3 простих салати з крабових паличок на всі часи - рецепти і поради по інгредієнтах

Які страви можна приготувати з крабовими паличками

Крабові палички - надзвичайно корисний продукт. У них міститься безліч необхідних для організму речовин, наприклад, вітаміни С, В1, В2, залізо, цинк, магній, фосфор, йод і омега 3. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептами салатів з крабових паличок, які ви зможете швидко і просто приготувати своїми руками.

Класика

Класичний салат з крабовими паличками знають всі. Для його приготування вам знадобляться наступні інгредієнти: крабові палички (1 пачка), консервована кукурудза (1 банка), свіжі огірки (3 шт.), варені яйця (4 шт.), зелена цибуля (1 пучок), майонез (2 ст. л.), сметана (1 ст. л.), сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Для початку потрібно відварити яйця круто, після чого поставити їх під холодну воду, щоб вони швидше охололи і щоб їх було простіше почистити.

Крок 2: Тепер яйця потрібно почистити від шкаралупи і нарізати на дрібні кубики.

Крок 3: Огірки помити і також нарізати невеликими кубиками, крабові палички нарізати на маленькі шматочки, зелена цибуля дрібно порубати.

Крок 4: Змішати в ємності для салату все нарізані інгредієнти, додати кукурудзу, попередньо злив з банки рідину.

Крок 5: Заправити салат сметаною і майонезом, посолити і поперчити за смаком.

Салат вітамінний

Цей салат гарний тим, що в ньому міститься безліч вітамінів. Також він підійде тим, хто стежить за своєю фігурою. Для приготування вітамінного салату потрібні такі продукти: крабові палички (1 пачка), огірки свіжі (4 шт.), зелень (1 пучок), солодкий перець (2 шт.), оливкова олія (2 ст. л.), лимонний сік ( 2 ч. л.), сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Крабові палички нарізати на невеликі шматочки.

Крок 2: Огірки і зелень помити і також дрібно нарізати.

Крок 3: Солодкий перець помити, почистити і порізати кубиками.

Крок 4: Перекласти всі продукти в глибоку тарілку, заправити салат оливковою олією і лимонним соком. Потім посолити і поперчити. Можна додати натертий на тертці плавлений сирок.

Салат простий за 15 хвилин

Це найпростіший салат з крабових паличок, який ви зможете зробити все за 15 хвилин. Він ідеально підійде для сніданку або швидкого корисного перекусу. Вам знадобляться: крабові палички (1 пачка), капуста пекінська (половина качана), зелень (1 пучок), рослинне масло (2 ст. л.), лимонний сік (1 ч. л.), червоний перець і сіль (за смаком).

Крок 1: Пекінську капусту потрібно помити і дрібно нашаткувати.

Крок 2: Зелень також помити і нарубати, крабові палички нарізати на невеликі шматочки.

Крок 3: Заправити все інгредієнти рослинним маслом і лимонним соком, потім посолити і додати червоний перець. Після чого ретельно перемішати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь