Лайм

4 простих вправи для схуднення в стегнах: всього 20 хвилин в день

Як швидко схуднути в області сідниць

Вважається, що нижня частина тіла худне довше і складніше за все. Так і є, якщо тільки не знати про декілька хитрощів. Наприклад, про ефективні і прості вправи, які можна виконувати вдома всього 20 хвилин. Саме про них ми розповімо вам в цьому матеріалі.

Присідання з вагою

Візьміть дві літрових пластикових пляшки і наповніть їх водою. Потім візьміть по пляшці в кожну руку, поставте ноги на ширині плечей і присідайте. Важливо стежити, щоб коліна не йшли вперед за шкарпетки. Також потрібно тримати спину рівно, можна трохи нахилятися вперед, подаючи сідниці назад. Виконувати вправу потрібно по 7-10 разів в 3-4 підходу.

Фото: jv.ru

Балерина

Станьте біля столу або іншої міцної опори. Стоячи на носочках кожну ногу по черзі піднімайте в сторону. Важливо тримати ногу прямий, не згинати спину і максимально тягнути шкарпетки. Виконувати вправу слід по 10-15 разів в 4-5 підходів.

Фото: st.ilovefootball.ru

Випади на місці

Візьміть будь-який міцний предмет, висотою приблизно 10 сантиметрів. Це буде вашою опорою, тому предмет повинен бути стійким. Можна використовувати млинець від гантелі або товсту дошку. Носок передньої ноги поставте на опору, руки тримайте на талії. З рівною спиною робіть випади назад кожною ногою по 7-10 разів в 3-4 підходу.

Фото: fitnavigator.ru

Ластівка

Зіпріться рукою на стіл або об стіну або зафіксуйте руки на талії. Стати рівно, тримайте спину прямо. Кожну ногу піднімайте назад максимально високо. Можна надіти на ступню якийсь утяжелитель. Наприклад, важкий черевик. Виконувати вправу потрібно по 10-15 разів в 4-5 підходів.

Фото: goodlooker.ru

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких