Лайм

Три легких салати з руколою для розвантажувальних днів: рецепти та смачні ідеї

Оригінальні салати з руколи та інших корисних продуктів

Рукола - неймовірно корисний продукт. У ній містяться вітаміни групи В, вітамін С, залізо, мідь, цинк, селен, магній, калій і кальцій. У цьому матеріалі ми поділимося з вами оригінальними рецептами салатів з руколою, які точно приємно здивують і вас, і ваших близьких.

Салат з руколою, сиром і креветками

Вам знадобляться відварені креветки, рукола, твердий сир, помідори черрі, оливкова олія і трохи лимонного соку. Кількість інгредієнтів в подібних салатах можна визначати на свій розсуд. Креветки слід очистити, рукколу помити і порвати руками на невеликі шматочки. Помідори черрі помити і розрізати навпіл. Твердий сир натерти на дрібній тертці. Змішати всі інгредієнти, заправити їх оливковою олією і лимонним соком.

Фото: img.povar.ru

Салат з руколою, грушею і сиром

Дуже незвичайна закуска, яка точно сподобається любителям оригінальних смаків. Вам потрібні 2 стиглих груші, рукола, твердий сир. Для заправки можна використовувати рослинне або оливкове масло. За бажанням можна додати в салат кедрові горішки. Рукколу помити і порвати, грушу помити і нарізати на невеликі часточки. Сир порізати маленькими кубиками. Заправити і подавати до столу.

Фото: nakormi.com

Салат з руколою класичний

Це один з найпопулярніших салатів з руколою. Вам потрібні такі інгредієнти: рукола, помідори черрі, сир Моцарелла, оливкова олія, сіль за смаком. Можна додати кедрові або волоські горіхи. Помідори потрібно помити і розрізати навпіл, рукколу тільки помити, різати або рвати її не треба. Моцареллу нарізати на невеликі шматочки. Змішати всі продукти, заправити і посолити за смаком.

Фото: salaty.hope-recipes.ru

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу