Лайм

Приготуйте деруни за цим рецептом, і звична страва заграє по-новому

Поекспериментуйте на дозвіллі

Кожна господиня має свій оригінальний рецепт дерунів: хтось готує запечені в духовці з сиром , хтось – із зеленню, а хтось – з домашнім сиром. І якщо ви ще в пошуку найсмачнішого варіанту цієї страви, спробуйте зробити їх із вареної картоплі. theLime підібрав простий рецепт.

Інгредієнти: картопля (8 шт.), копчена ковбаса (100 г), зелень кропу, сіль, перець, рослинна олія для смаження.

Фото: instagram.com/tamaravatral

Приготування:

Для приготування таких дерунів беремо 8 шт. картоплі, промиваємо у проточній воді. Половину з них відварюємо у підсоленій воді до готовності.

Інші 4 шт. залишаємо сирими, чистимо і тремо на дрібній тертці. Віджимаємо, якщо є зайва рідина.

Читайте також: Як приготувати пишні зрази з м'ясом та сиром.

Дрібно нарізаємо ковбасу. Зелень промиваємо у проточній воді, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва рідина. Рубаємо її ножем якомога дрібніше.

Потім змішуємо в мисці відварену і сиру картоплю, нарізані ковбасу та зелень, додаємо сіль та спеції за смаком.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією, формуємо руками деруни і обсмажуємо їх із двох сторін до рум'яної скоринки.

Подаємо деруни з ковбасою до столу зі сметаною та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будуть цвісти до самих морозів: чим підживити петунії і сурфінії

Петунії, сурфінії і калібрахоа люблять регулярні підживлення і правильний догляд - тоді рослини будуть радувати пишним і тривалим цвітінням

Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками

Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку чекає незабутнє літо - Лев, Діва, Стрілець запам'ятають цей час на все життя

Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки

Пропонуємо приготувати котлети з кабачками, які будуть їсти навіть діти. Використовувати можна куряче філе або свинину