img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Панакота з малиною рецепт - як приготувати десерт на День закоханих
Побалуйте свою другу половинку

Панакота – популярний десерт на День святого Валентина: як її приготувати

Понеділок, 12 лютого 2024, 18:05
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

14 лютого у світі відзначатимуть День святого Валентина, одним з головних атрибутів якого є романтична вечеря. Святковий стіл буде неповним без десерту, і один із найпопулярніших варіантів на День закоханих – ніжна панакота з білим та червоним шарами. Розповідаємо, як приготувати цю смачну та красиву страву.

Інгредієнти: для білого шару – вершки 20% (350 мл), цукор (100 г), ваніль (за бажанням), желатин (15 г). Для червоного шару - цукор (70 г), свіжа чи заморожена малина (150 г), желатин (15 г).

Читайте також: Шоколадний торт "П'яна вишня" - солодкий подарунок на День закоханих: як його приготувати.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Беремо невелику каструлю, переливаємо до неї вершки, додаємо цукор. Його кількість можна відрегулювати з урахуванням особистих смакових уподобань.

Ставимо каструлю на плиту та підігріваємо вміст на слабкому вогні. Доводимо майже до кипіння, але не кип'ятимо.

Чекаємо, поки вершкова суміш охолоне до 60 °С, потім додаємо желатин і ретельно перемішуємо, щоб він повністю розчинився. Розливаємо перший шар у прозорі склянки або креманки та прибираємо в холодильник.

Читайте також: Торт на День коханих: рецепт "Битого скла" з бісквітом і кокосовою стружкою.

Якщо у вас заморожена малина, її необхідно заздалегідь виставити із холодильника, а потім злити зайву вологу.

Для малинового шару беремо ягоди, викладаємо в сотейник і засипаємо цукром. Ставимо на вогонь і перемішуємо до розчинення цукру.

Остуджуємо до 60 °С, потім додаємо желатин і перебиваємо блендером. Даємо суміші трохи охолонути, а потім розливаємо в склянки і знову прибираємо в холод, щоб десерт повністю застиг. За бажанням зверху можна прикрасити ягодами малини чи будь-якими іншими на ваш смак.

Дістаємо апетитний десерт з малиною у День усіх закоханих та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Панакота з малиною рецепт - як приготувати десерт на День закоханих
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Панакота з малиною рецепт - як приготувати десерт на День закоханих
Побалуйте свою другу половинку

Панакота – популярний десерт на День святого Валентина: як її приготувати

Понеділок, 12 лютого 2024, 18:05
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

14 лютого у світі відзначатимуть День святого Валентина, одним з головних атрибутів якого є романтична вечеря. Святковий стіл буде неповним без десерту, і один із найпопулярніших варіантів на День закоханих – ніжна панакота з білим та червоним шарами. Розповідаємо, як приготувати цю смачну та красиву страву.

Інгредієнти: для білого шару – вершки 20% (350 мл), цукор (100 г), ваніль (за бажанням), желатин (15 г). Для червоного шару - цукор (70 г), свіжа чи заморожена малина (150 г), желатин (15 г).

Читайте також: Шоколадний торт "П'яна вишня" - солодкий подарунок на День закоханих: як його приготувати.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Беремо невелику каструлю, переливаємо до неї вершки, додаємо цукор. Його кількість можна відрегулювати з урахуванням особистих смакових уподобань.

Ставимо каструлю на плиту та підігріваємо вміст на слабкому вогні. Доводимо майже до кипіння, але не кип'ятимо.

Чекаємо, поки вершкова суміш охолоне до 60 °С, потім додаємо желатин і ретельно перемішуємо, щоб він повністю розчинився. Розливаємо перший шар у прозорі склянки або креманки та прибираємо в холодильник.

Читайте також: Торт на День коханих: рецепт "Битого скла" з бісквітом і кокосовою стружкою.

Якщо у вас заморожена малина, її необхідно заздалегідь виставити із холодильника, а потім злити зайву вологу.

Для малинового шару беремо ягоди, викладаємо в сотейник і засипаємо цукром. Ставимо на вогонь і перемішуємо до розчинення цукру.

Остуджуємо до 60 °С, потім додаємо желатин і перебиваємо блендером. Даємо суміші трохи охолонути, а потім розливаємо в склянки і знову прибираємо в холод, щоб десерт повністю застиг. За бажанням зверху можна прикрасити ягодами малини чи будь-якими іншими на ваш смак.

Дістаємо апетитний десерт з малиною у День усіх закоханих та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••