Лайм

Соковиті і дуже смачні: як приготувати рублені котлети з куркою і грибами

Урізноманітніть меню своєї сім'ї

Досвідчені господині мають улюблені рецепти котлет, які вони навчилися готувати досконало. Але якщо вам захочеться поекспериментувати зі смаками, зробіть печінкові котлети з манкою або з консервованої сардини і рису. theLime вирішив поділитися з вами простим рецептом рублених котлет із курки з грибами та сиром.

Інгредієнти: куряче філе (500 г), печериці (5 шт.), помідор (1 шт.), часник (2 зубчики), твердий сир (80 г), яйце (1 шт.), борошно (4 ст. л.), сіль перець.

Фото: instagram.com/polli_cooking

Приготування:

Для приготування котлет із сиром та грибами куряче філе промиваємо під проточною водою. Якщо є, обрізаємо зайвий жир та хрящі. Нарізаємо його невеликим кубиком.

Печериці також споліскуємо у воді, подрібнюємо.

Читайте також: Як приготувати ніжні курячі котлети з сиром.

З помідорів за бажанням знімаємо шкірку (їх необхідно заздалегідь обдати окропом), нарізаємо.

Часник очищаємо від лушпиння, тремо на терці разом із твердим сиром. Поєднуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо яйце, борошно, сіль, перець. Перемішуємо все та залишаємо на 10 хвилин за кімнатної температури.

Читайте також: Як приготувати ніжні та корисні котлети з червоної риби та броколі.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Столовою ложкою викладаємо невелику кількість маси, формуючи котлети. Смажимо під кришкою приблизно 3-4 хвилини із кожного боку.

Подаємо до столу курячі котлети до будь-якого салату або гарніру.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати