Лайм

З плавленим сиром і фрикадельками: як приготувати смачний вершковий суп-пюре

Поекспериментуйте на дозвіллі

Супи – невід'ємна частина обіднього меню та важлива складова щоденного раціону, особливо у холодну пору року. І якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простою і смачною першою стравою, то спробуйте зробити щось небанальне, наприклад, грибний суп з фрикадельками або капустняк зі свіжою і квашеною капустою. theLime також ділиться простим рецептом вершкового супу-пюре.

Інгредієнти на 1 л води: картопля (1-2 шт.), цибуля (0,5 шт.), морква (1 шт.), вершкове масло (30 г), сметана (1 ст. л.), плавлений сирок "Вершковий" (1 шт.), фрикадельки зі свинини (8 шт.), сіль, мелений лавровий лист, зелень петрушки.

Фото: instagram.com/cookingwithlove_18

Приготування:

Для приготування вершкового супу потрібно заздалегідь зробити фрикадельки. Беремо м'ясний фарш (свинина), солимо його, перчимо і формуємо кульки середнього розміру.

Картоплю та моркву промиваємо під проточною водою, очищаємо, нарізаємо кубиком. Моркву можна потерти на терці. Цибулю очищаємо від лушпиння, подрібнюємо ножем.

Відварюємо картоплю та половину моркви до напівготовності, потім додаємо фрикадельки.

Читайте також: Як приготувати рибний суп з томатами і перцем.

Розігріваємо сковороду з олією, обсмажуємо цибулю разом із частиною моркви, що залишилася. Наприкінці додаємо в засмажку сметану.

Готові фрикадельки перекладаємо з бульйону в окремий посуд. Каструлю знімаємо з плити, додаємо до овочів плавлений сирок, який потрібно потерти на терці, і подрібнюємо занурювальним блендером до однорідної консистенції.

Читайте також: Як зварити смачний вершковий суп з лососем.

Повертаємо каструлю на плиту, вмикаємо слабкий вогонь. У суп додаємо засмажку, фрикадельки, мелений лавровий лист і, якщо потрібно, досолюємо до смаку. Чекаємо, поки все разом закипить, і одразу ж вимикаємо.

Розливаємо суп із фрикадельками по тарілках і посипаємо зверху за бажанням нарізанною зеленню. Також до нього можна подати сухарики із білого хліба.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як збільшити розмір головок часнику за допомогою простого підживлення у червні

Щоб покращити врожай часнику та збільшити розмір його головок, слід провести підживлення калієм – відео, як удобрювати часник у червні

Гуакамоле – ідеальний сніданок: рецепт, для якого не потрібно світло

Як у домашніх умовах приготувати гуакамоле з авокадо на сніданок, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї під час вимкнення світла 

Знайдіть час: 3 знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують літньої відпустки

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібна відпустка - у списку опинилися Телець, Діва і Риби - фахівці пояснили причину