RU  UA

Lifestyle

7 речей, які роблять образ дорожчим: їх варто мати в гардеробі

Модні поради допоможуть покращити індивідуальний стиль

Щоб виглядати елегантно, зовсім не обов'язково витрачати всі заощадження на дорогий одяг. Але є кілька базових предметів гардеробу, які допоможуть створювати стильні образи вищого класу. Розповідаємо, на що звернути увагу.

Біла сорочка

Простий спосіб виглядати дорого - переконатися, що ваш одяг максимально бездоганний і добре на вас сидить. При цьому ніщо не виглядає так розкішно, як вигладжена білосніжна сорочка. Вибирайте моделі вільного крою без зайвого декору.

Фото: Pinterest

Читайте також: Які фасони жіночих штанів вважають модними цієї весни: тренди 2023 року.

Нейтральні кольори

Хоча однотонні образи нейтральних кольорів (кремового, бежевого, світло-сірого, пісочного) підійдуть не кожній жінці, у цьому виборі є щось вічно елегантне та впевнене.

Фото: Pinterest

Гарне взуття

Дешеве взуття може зіпсувати навіть найстильніший образ — не кажучи вже про те, що воно недовговічне, потребує частого ремонту та заміни. Не обов'язково купувати щось дуже дороге чи химерне. Зверніть увагу на класичні моделі, які не виходять із моди з сезону в сезон: черевики челсі, туфлі лофери або оксфорди. Як правило, вони добре поєднуються з більшістю повсякденних речей. Для урочистих нагод вибирайте човники, туфлі моделі Мері Джейн або балетки.

Фото: Pinterest

Читайте також: 6 предметів весняного гардеробу, які мають бути у кожної модниці: фото.

Шовк

Якісні тканини, такі як шовк, непідвладні часу та виглядають розкішно. Вони додадуть вишуканості вашому образу, а також їх дуже зручно носити. Багато виробів із шовку легко прати в машинці. Використовуйте засоби для делікатних тканин і дуже низьку температуру.

Фото: Pinterest

Стримані аксесуари

Годинники, ювелірні вироби, ремені, сумки, окуляри та шарфи будуть виглядати продумано і преміально, якщо вони менше опиратимуться на тенденції і більше - на класику. Це стосується не лише доступних за ціною аксесуарів, а й дорогих. Обирайте мінімалізм і приглушені кольори без масивних яскравих деталей.

Фото: Pinterest

Читайте також: Експерти назвали 8 найкращих кольорів нігтів, які стали трендами весни 2023 року.

Тренч

Класичний тренч миттєво прикрасить будь-яке вбрання. Оберіть верблюжий або монохромний колір, щоб весняний образ виглядав дорожчим.

Фото: Pinterest

Жакет

У 2023 році мода на класичні жіночі піджаки зберігається. Їх можна поєднувати з джинсами, брюками, спідницями та сукнями. Такий предмет одягу додасть вам плюс 100 очок до елегантності.

Фото: Pinterest

Тим часом одяг оверсайз не виходить із моди. Читайте, як його носити навесні 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнов, Козерогов и Близнецов ждет финансовый успех в мае – астрологи поделились прогнозом для этих знаков Зодиака

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Из-за каких ошибок и распространенных причин не поднимается тесто на паску, а выпечка трескается, западает внутрь или подгорает

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Какие фасоны женских брюк присмотреть на весенний сезон, а также с чем их сочетать, чтобы выглядеть стильно и выделяться из толпы