RU  UA

Lifestyle

Ідеальна намазка для бутербродів: як приготувати салат з тунцем і зеленню

Така страва підходить для тостів та свіжого хліба

Консервований тунець - універсальний інгредієнт, який можна додавати до салатів, у макарони або до начинки для піци. Роблять з нього і смачну намазку для бутербродів, і один з таких рецептів theLime підготував для вас.

Інгредієнти: 1 банка консервованого тунця у власному соку (180 г), 1 стебло селери (50 г), половина невеликої цибулини (50 г), 1 ст. ложка білого солодкого йогурту, 2 ст. ложки лимонного соку, 2 ч. ложки гірчиці, 1 стебло зеленої цибулі, невеликий пучок петрушки, сіль та чорний мелений перець за смаком.

Читайте також: Ідеї для смачних бутербродів: топ-4 рецепти яєчного салату, який можна намазати на хліб.

Фото: instagram.com/my__favorite__recipes__/

Приготування:

Наріжте цибулю та селеру дрібними кубиками або подрібніть їх у блендері. Шматочки при цьому мають бути помітними, а не у вигляді кашки.

Змішайте цибулю та селеру з лимонним соком. Додайте нарізану зелень, сіль і перець.

Злийте рідину з банки тунця і, при необхідності, розімніть його виделкою. Додайте рибу до решти салату і заправте йогуртом та гірчицею. Добре перемішайте усі інгредієнти.

Такий салат стане чудовою намазкою для бутербродів, тостів та грінок. Якщо вам не подобається запах цибулі, в рецепті її можна замінити вареним круто яйцем і парою маринованих огірків.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Чтобы панкейки получились мягкими и пышными, готовить их нужно не на молоке, а на кефире - рецепт популярных американских блинов

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Какие модели женских шортов присмотреть на лето 2024 года, а также с какой обувью и одеждой их сочетать, чтобы выглядеть стильно

Як висаджувати розсаду цибулі на грядку: поради досвідченого дачника

Как правильно подготовить рассаду репчатого лука к пересадке в открытую почву, как нужно подрезать корни, а также чем удобрять