Лайм

Максимально швидко і просто: як приготувати сосиску в тісті корн-дог

Побалуйте себе та своїх близьких

Після робочого дня хочеться розслабитися і не думати про важливі справи. І якщо ви вирішили провести вечір із сім'єю чи друзями за переглядом комедії чи розважального шоу, приготуйте щось із фаст-фуду. Наприклад, якщо ви вже робили соковиті домашні бургери або курячі нагетси з філе, цього разу побалуйте близьких сосисками в тісті корн-дог. theLime ділиться простим рецептом.

Фото: instagram.com/vera.dagdelen

Інгредієнти: сосиски, борошно (200 г), копчена паприка, яйце (1 шт.), розпушувач (1 ч. л.), молоко (1 склянка), вода (3/4 склянки), рослинна олія (0,5 л), сіль.

Приготування:

У глибоку миску розбиваємо яйця, виливаємо молоко та воду. Добре розмішуємо вінчиком до однорідності.

Додаємо до рідких інгредієнтів сіль, копчену паприку, розпушувач. Перемішуємо виделкою. Додаємо пшеничне борошно (або можна взяти і пшеничне, і кукурудзяне) і ретельно розмішуємо до однорідності. По консистенції кляр має бути як густа сметана. Залишаємо його приблизно на 10 хвилин.

Читайте також: Хот-дог без булочки: як смачно приготувати сосиску у лаваші.

Поки кляр "відпочиває", нанизуємо сосиски на шпажки. Обвалюємо їх у борошні.

Наливаємо рослинну олію в глибоку сковороду або каструлю. Ставимо на середній вогонь, чекаємо, поки вона розігріється. Олії має бути стільки, щоб сосиски тонули в ній повністю.

Переливаємо кляр у вузьку ємність. Занурюємо в нього обвалені в борошні сосиски так, щоб частина палички теж виявилася зануреною в тісто (якщо ви занурите в тісто тільки сосиску, при обсмажуванні воно може сповзти). Дістаємо сосиски, крутимо навколо своєї осі, поки з них не стіче зайвий кляр і покриття не стане рівним.

Викладаємо на тарілку, вистелену паперовими рушниками, щоб із корн-догів ввібралася зайва олія.

Подаємо сосиски в тісті на шпажках із улюбленим соусом і насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/vera.dagdelen

Цікаві новини для вас:

  1. Простий рецепт з 4-х інгредієнтів: як приготувати улюблене тістечко "Картопля".
  2. Пухкий і солодкий: як приготувати рулет із маком на сухих дріжджах.
  3. Український рецепт, який варто скуштувати: як приготувати деруни з грибною юшкою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше .

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні