Після робочого дня хочеться розслабитися і не думати про важливі справи. І якщо ви вирішили провести вечір із сім'єю чи друзями за переглядом комедії чи розважального шоу, приготуйте щось із фаст-фуду. Наприклад, якщо ви вже робили соковиті домашні бургери або курячі нагетси з філе, цього разу побалуйте близьких сосисками в тісті корн-дог. theLime ділиться простим рецептом.

Фото: instagram.com/vera.dagdelen

Інгредієнти: сосиски, борошно (200 г), копчена паприка, яйце (1 шт.), розпушувач (1 ч. л.), молоко (1 склянка), вода (3/4 склянки), рослинна олія (0,5 л), сіль.

Приготування:

У глибоку миску розбиваємо яйця, виливаємо молоко та воду. Добре розмішуємо вінчиком до однорідності.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Додаємо до рідких інгредієнтів сіль, копчену паприку, розпушувач. Перемішуємо виделкою. Додаємо пшеничне борошно (або можна взяти і пшеничне, і кукурудзяне) і ретельно розмішуємо до однорідності. По консистенції кляр має бути як густа сметана. Залишаємо його приблизно на 10 хвилин.

Читайте також: Хот-дог без булочки: як смачно приготувати сосиску у лаваші.

Поки кляр "відпочиває", нанизуємо сосиски на шпажки. Обвалюємо їх у борошні.

Наливаємо рослинну олію в глибоку сковороду або каструлю. Ставимо на середній вогонь, чекаємо, поки вона розігріється. Олії має бути стільки, щоб сосиски тонули в ній повністю.

Переливаємо кляр у вузьку ємність. Занурюємо в нього обвалені в борошні сосиски так, щоб частина палички теж виявилася зануреною в тісто (якщо ви занурите в тісто тільки сосиску, при обсмажуванні воно може сповзти). Дістаємо сосиски, крутимо навколо своєї осі, поки з них не стіче зайвий кляр і покриття не стане рівним.

Викладаємо на тарілку, вистелену паперовими рушниками, щоб із корн-догів ввібралася зайва олія.

Подаємо сосиски в тісті на шпажках із улюбленим соусом і насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/vera.dagdelen

Цікаві новини для вас:

  1. Простий рецепт з 4-х інгредієнтів: як приготувати улюблене тістечко "Картопля".
  2. Пухкий і солодкий: як приготувати рулет із маком на сухих дріжджах.
  3. Український рецепт, який варто скуштувати: як приготувати деруни з грибною юшкою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше .