Лайм

Торт за 20 хвилин: як приготувати без духовки десерт із печива і сметани

Простий рецепт без зайвого клопоту

Торт без випічки – чудовий спосіб приготувати смачний десерт, не маючи спеціальних навичок. Якщо ви вже пробували робити торт Спартак на сковороді, додайте у свою кулінарну скарбничку ще один рецепт – торт без духовки із печива зі сметанним кремом та вишневою начинкою.

Інгредієнти для торта: пісочне печиво (200 г).

Інгредієнти для ягідної начинки: вишня або інші ягоди (300 г), цукор (20 г), лимонний сік (1 ст.л.), крохмаль кукурудзяний (15 г).

Інгредієнти для крему: яйця (2 шт.), цукор (100 г), сіль (щіпка), сметана (400 г), крохмаль кукурудзяний (30 г), вершкове масло (75 г).

Фото: pixabay.com

Приготування:

На першому етапі приготуйте начинку. Ягоди розморозьте та перекладіть у сотейник. Додайте цукор, лимонний сік та крохмаль. Поставте на слабкий вогонь і варіть до загусання, постійно помішуючи. Охолодіть.

Для сметанного крему візьміть яйця, цукор, сіль, кукурудзяний крохмаль і перемішайте. Додайте сметану. Ємність з майбутнім кремом поставте на середній вогонь і помішуючи варіть до загусання. Зніміть з плити, додайте вершкове масло, перемішайте і охолодіть.

Читайте також: Як приготувати шоколадний торт без випічки: простий і швидкий рецепт.

Зберіть торт. На дно форми викладіть печиво в один шар, зверху викладіть сметанний крем та ягідну начинку. Повторіть кілька разів.

Зверху посипте десерт тертим шоколадом і поставте в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.

Раніше ми розповідали, що приготувати із желатином замість "Битого скла": рецепт баварського десерту.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні