Лайм

Рецепт з трьох інгредієнтів: як приготувати швидкі сирні кекси

Поекспериментуйте на дозвіллі

Кекси або, як їх ще називають, мафіни проста в приготуванні домашня випічка, з якою впорається навіть підліток або господиня-початківець без досвіду. І якщо ви вже робили кекси з малиною або лимонні мафіни на сметані, цього разу приготуйте швидкі сирні кекси всього з трьох інгредієнтів.

Фото: instagram.com/tatiana.yummy

Інгредієнти: кисломолочний сир (500 г), яйця (3 шт.), згущене молоко (1 банка).

Приготування:

У чашу блендери висипаємо кисломолочний сир, потім розбиваємо три яйця. Відкриваємо банку згущеного молока і виливаємо до інших інгредієнтів. Подрібнюємо все до однорідності до тих пір, поки не вийде сирна маса за консистенцією як густа сметана.

Читайте також: Рецепт на кефірі: як швидко приготувати класичні кекси з родзинками.

Форми для кексів змащуємо рослинною олією або вершковим маслом. Якщо у вас паперові або силіконові форми, їх не потрібно змащувати.

Розливаємо отриману масу у формочки.

Ставимо форми з сирними кексами в духовку і випікаємо за температури 160°С приблизно 20 хвилин. Потім дістаємо та чекаємо, поки вони охолонуть.

Подаємо апетитні сирні кекси до столу і насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/na_pp_natalie

Цікаві новини для вас:

  1. Ідеальне поєднання: як приготувати ніжні рибні котлети з тріски та фети.
  2. Чизкейк в чашці: як приготувати без випічки смачний десерт у мікрохвильовій печі.
  3. Що приготувати замість звичайних макаронів: рецепт вершкової пасти з куркою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні