Лайм

Чим заправити салат: рецепт смачного соусу, який схожий на домашній майонез

Візьміть собі на замітку

Іноді стравам не вистачає якоїсь родзинки, і саме соус може виправити це. І якщо ви вже робили домашній кетчуп чилі або соус бешамель до макаронів, а також оригінальний песто для інших страв, приготуйте смачний соус з йогурту, який замінить майонез. theLime ділиться простим рецептом.

Фото: pinterest.com

Інгредієнти: варені яйця (2 шт.), натуральний йогурт (100 г), сік половинки лимона, спеції (за смаком).

Приготування:

Для приготування такого домашнього майонезу необхідно заздалегідь відварити вкруту два яйця в підсоленій воді приблизно 10 хвилин після закипання. Потім заливаємо їх холодною водою і чекаємо, доки вони охолонуть. Очищаємо від шкаралупи.

Читайте також: Чим замінити майонез для заправки салатів: рецепти соусів на основі сметани і кефіру.

У чашу блендера виливаємо натуральний йогурт, зварені яйця і сік половинки лимона. Подрібнюємо до однорідної консистенції. Також можна додати в соус з йогурту подрібнений часник, спеції за смаком або зелень.

Подаємо апетитний та натуральний соус до будь-яких салатів, а також м'ясних чи рибних страв.

Фото: instagram.com/cooking_doll

Цікаві новини для вас:

  1. Чизкейк без випічки: як приготувати смачний десерт з бананом і шоколадом.
  2. Твердий сир можна приготувати вдома: як зробити його із молока та сметани.
  3. Рецепт іспанського десерту Смажене молоко став трендом у TikTok: як його приготувати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні