Для багатьох господинь приготування страв – це не просто рутина, а хобі. І якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простими і смачними першими стравами, то спробуйте зробити щось небанальне, наприклад, закарпатський бограч або пікатний суп з ковбасою. theLime також підібрав простий рецепт вершкового супу.
Інгредієнти: вода (2 л), мисливські ковбаски (200 г), цибуля (100 г), морква (100 г), вершковий сир (200 г), рослинна олія (для смаження), картопля (550 г), сіль, перець, лавровий лист (2 шт.).
Приготування:
Усі овочі промиваємо у проточній воді. Цибулю та моркву очищаємо, цибулю нарізаємо маленьким кубиком, а моркву тремо на терці. Мисливські ковбаски теж подрібнюємо. Картоплю очищаємо та нарізаємо середнім кубиком.
Каструлю з водою (2 л) ставимо на плиту і викладаємо в неї картоплю, солимо за смаком, також можна додати лавровий лист.
Паралельно робимо овочеву засмажку. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо на неї цибулю і обсмажуємо, постійно помішуючи 3 хвилини. Потім додаємо моркву і тушкуємо ще 3 хвилини.
Читайте також: Рецепт – хіт сезону: як приготувати зелений борщ з щавлем та яйцем.
Додаємо засмажку та нарізані мисливські ковбаски в каструлю з картоплею та варимо до її готовності.
Потім прибираємо лавровий лист, додаємо вершковий сир і варимо ще буквально 2-3 хвилини.
Подавати вершковий суп на обід можна з грінками. Для цього беремо скибочки білого хліба, обсмажуємо їх на сухій сковороді та натираємо часником.
Розливаємо апетитну першу страву в тарілки і подаємо до столу.
- Раніше ми розповіли, як приготувати легкий суп із фрикадельками.
- Читайте також на theLime, який інгредієнт додати в окрошку, щоб смакувала як ресторанна страва.
Цікаві новини для вас:
- Рецепт смачного варення: як приготувати полуничний джем з базиліком.
- М'ясо по-грузинськи: як приготувати традиційну страву чашушулі з помідорами.
- Рецепт корисного сніданку: як приготувати вівсяномлинець з яйцем і томатами.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.