Лайм

Можна готувати щодня: швидкий рецепт огірків по-корейськи з часником і кропом

Побалуйте свою сім'ю такою закускою

Кожна господиня має улюблений рецепт солоних огірків: хтось маринує їх і закриває з кабачками на зиму в банках, а інші вважають за краще робити малосольні. theLime також підібрав також простий рецепт огірків по-корейськи з часником і кропом, які відмінно доповнять м'ясні страви.

Фото: pinterest.com

Інгредієнти: огірки (1 кг), оливкова олія (2 ст. л.), оцет 9% (2 ст. л.), часник (3-4 зубчики), сіль (2 ч. л.), цукор (2 ч. л.), перець (1/2 ч. л.), кріп.

Приготування:

Огірки ретельно промиваємо від пилу та бруду у проточній воді. Нарізаємо їх середніми брусочками та перекладаємо у глибоку миску.

Часник заздалегідь очищаємо від лушпиння, пропускаємо через прес або ріжемо ножем.

У миску з огірками додаємо сіль, цукор, перець і часник, також можна додати будь-які спеції за смаком.

Читайте також: Як закрити хрумкі квашені огірки на зиму: перевірений рецепт на 3-літрову банку.

Кріп промиваємо в проточній воді, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо ножем і відправляємо до інших інгредієнтів у миску.

Зверху виливаємо оцет, оливкову олію та все ретельно перемішуємо. Залишаємо маринуватися на кілька годин, а потім подаємо до столу.

Готувати свіжу порцію огірків по-корейськи можна щодня. Вони чудово доповнять різні гарніри та м'ясні страви, а також м'ясо, приготовлене на грилі чи вогні.

Цікаві новини для вас:

  1. Ця заготовка на зиму стала хітом: рецепт маринованих кабачків, що виходять як гриби.
  2. Як правильно збирати та сушити квіти липи для корисного та ароматного чаю.
  3. Рецепт кабачкових рулетиків із плавленим сиром, які дуже легко готуються.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні