Якщо не ви любити проводити багато часу за приготуванням та шукаєте смачні, але швидкі рецепти, у нас є для вас кілька в запасі. Раніше ми ділилися інструкцією з приготування найпростішого томатного соку на зиму, а цього разу розповімо, як легко зробити мариновані помідори. Знадобиться мінімум компонентів, а куштувати страву можна буде вже за 3 години після маринування.
Читайте також: Королівський салат з огірків на зиму: рецепт консервації з морквою, перцем та цибулею.
Інгредієнти: Помідори - 800 г, зелень, сіль -1 ч л, цукор - 2 ч л, яблучний оцет - 3 ч л, часник - 5 зубчиків, перець - 1/4 ч л.
Приготування: помідори миємо та робимо на них зверху надрізи. Додаємо до них сіль, цукор, перець та подрібнений на тертці часник. Також не забуваємо про яблучний оцет – наливаємо 3 ч л, як і вказано в пропорціях рецепту.
Зелень (наприклад, кріп) миємо та дрібнимо. Додаємо її до всіх інших компонентів. Все ретельно перемішуємо за допомогою ложки. Ємність із маринованими помідорами загортаємо щільно у харчову плівку та ставимо миску у холодильник настоятися на 3 години.
Читайте на тему: Консервуємо огірки на зиму: популярний і простий рецепт з гірчицею і часником.
Після того, як вказаний час минув, дістаємо наші готові помідори та насолоджуємось приємним неповторним смаком.
- Топ-3 рецепти огірків на зиму, які обожнюють за смак і простоту консервації. Всі рецепти знайдете тут.
Цікаві новини для вас:
- Всі готують кабачки як ананаси на зиму: чим цікавий цей рецепт.
- Консервація без стерилізації: рецепт хрумких маринованих огірків на зиму.
- Смачний салат на зиму: як закрити пікантні зелені помідори по-грузинськи.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.