Лайм

Будуть готові за 3 години: найшвидший рецепт маринованих помідорів

Переконайтеся особисто, наскільки це просто

Якщо не ви любити проводити багато часу за приготуванням та шукаєте смачні, але швидкі рецепти, у нас є для вас кілька в запасі. Раніше ми ділилися інструкцією з приготування найпростішого томатного соку на зиму, а цього разу розповімо, як легко зробити мариновані помідори. Знадобиться мінімум компонентів, а куштувати страву можна буде вже за 3 години після маринування.

Фото: unsplash.com

Читайте також: Королівський салат з огірків на зиму: рецепт консервації з морквою, перцем та цибулею.

Інгредієнти: Помідори - 800 г, зелень, сіль -1 ч л, цукор - 2 ч л, яблучний оцет - 3 ч л, часник - 5 зубчиків, перець - 1/4 ч л.

Приготування: помідори миємо та робимо на них зверху надрізи. Додаємо до них сіль, цукор, перець та подрібнений на тертці часник. Також не забуваємо про яблучний оцет – наливаємо 3 ч л, як і вказано в пропорціях рецепту.

Зелень (наприклад, кріп) миємо та дрібнимо. Додаємо її до всіх інших компонентів. Все ретельно перемішуємо за допомогою ложки. Ємність із маринованими помідорами загортаємо щільно у харчову плівку та ставимо миску у холодильник настоятися на 3 години.

Читайте на тему: Консервуємо огірки на зиму: популярний і простий рецепт з гірчицею і часником.

Після того, як вказаний час минув, дістаємо наші готові помідори та насолоджуємось приємним неповторним смаком.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні