img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Кабачки мариновані рецепт - як швидко приготувати з часником і зеленню
Побалуйте своїх близьких у вихідні

Будуть готові за 6 годин: швидкий рецепт маринованих кабачків

Субота, 15 липня 2023, 08:07
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Багато господинь полюбляють експериментувати з новими стравами влітку, тому що є велика кількість сезонних овочів. У липні традиційно збирають великий урожай кабачків. І якщо ви вже робили швидку кабачкову піцу або закусочний рулет із сиром і помідорами, приготуйте закуску у вигляді маринованих кабачків. theLime ділиться простим рецептом.

Фото: instagram.com/yummy_food_uaa

Інгредієнти: кабачки (1 кг), сіль (1 ст. л.), цукор (1 ст. л.), сік лимона (0,5 шт.), часник (5-6 зубчиків), перець чорний мелений (за смаком), петрушка, рослинна олія (за бажанням).

Приготування:

Кабачки промиваємо у проточній воді. Потім нарізаємо їх будь-яким зручним для вас способом - кільцями, півкільцями, слайсами, брусочками тощо. Перекладаємо нарізані кабачки в лоток чи поліетиленовий пакет.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте також: Кабачки як шашлики – популярна консервація на зиму: як їх приготувати.

Петрушку промиваємо в проточній воді, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо ножем.

Тим часом часник очищаємо від лушпиння, дрібно ріжемо ножем або пропускаємо через прес. Додаємо його до кабачків разом зі спеціями та вичавленим лимонним соком. Петрушку можна додати відразу або при подачі. За бажанням також можна додати рослинну олію.

Перемішуємо всі інгредієнти та ставимо маринуватися в холодильник на 6 годин. Періодично перемішуємо, щоб кабачки рівномірно промаринувалися.

Через зазначений проміжок часу можна подавати мариновані кабачки до будь-яких гарнірів чи м'ясних страв.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Як смачно готувати молоді баклажани: дуже простий рецепт у духовці.
  2. Смачна консервація на зиму: як приготувати кабачки по-корейськи з морквою.
  3. Вишні у власному соку зберігають форму і насичений смак: рецепт на зиму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Кабачки мариновані рецепт - як швидко приготувати з часником і зеленню
img

Новини

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Кабачки мариновані рецепт - як швидко приготувати з часником і зеленню
Побалуйте своїх близьких у вихідні

Будуть готові за 6 годин: швидкий рецепт маринованих кабачків

Субота, 15 липня 2023, 08:07
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Багато господинь полюбляють експериментувати з новими стравами влітку, тому що є велика кількість сезонних овочів. У липні традиційно збирають великий урожай кабачків. І якщо ви вже робили швидку кабачкову піцу або закусочний рулет із сиром і помідорами, приготуйте закуску у вигляді маринованих кабачків. theLime ділиться простим рецептом.

Фото: instagram.com/yummy_food_uaa

Інгредієнти: кабачки (1 кг), сіль (1 ст. л.), цукор (1 ст. л.), сік лимона (0,5 шт.), часник (5-6 зубчиків), перець чорний мелений (за смаком), петрушка, рослинна олія (за бажанням).

Приготування:

Кабачки промиваємо у проточній воді. Потім нарізаємо їх будь-яким зручним для вас способом - кільцями, півкільцями, слайсами, брусочками тощо. Перекладаємо нарізані кабачки в лоток чи поліетиленовий пакет.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Читайте також: Кабачки як шашлики – популярна консервація на зиму: як їх приготувати.

Петрушку промиваємо в проточній воді, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо ножем.

Тим часом часник очищаємо від лушпиння, дрібно ріжемо ножем або пропускаємо через прес. Додаємо його до кабачків разом зі спеціями та вичавленим лимонним соком. Петрушку можна додати відразу або при подачі. За бажанням також можна додати рослинну олію.

Перемішуємо всі інгредієнти та ставимо маринуватися в холодильник на 6 годин. Періодично перемішуємо, щоб кабачки рівномірно промаринувалися.

Через зазначений проміжок часу можна подавати мариновані кабачки до будь-яких гарнірів чи м'ясних страв.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Як смачно готувати молоді баклажани: дуже простий рецепт у духовці.
  2. Смачна консервація на зиму: як приготувати кабачки по-корейськи з морквою.
  3. Вишні у власному соку зберігають форму і насичений смак: рецепт на зиму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••