Лайм

Тушкована капуста вийде ніжною, якщо приготувати її з додаванням сметани: простий рецепт

Спробуйте нове поєднання смаків

Якщо ви любите прості у приготуванні та ситні страви, ми маємо для вас кілька ідей в запасі. Наприклад, раніше ми ділилися рецептом тушкованої капусти із сосисками, а також інструкцією з приготування голубців без м'яса. Цього разу theLime розповість, як зробити тушковану капусту з додаванням томатної пасти та сметани. Детальніше про це - читайте на сторінці нижче.

Інгредієнти: капуста 1,5 кг, морква 2 шт, цибуля 2 шт, томатна паста 1 ст. л, сметана 150 мл, сіль та перець за смаком, олія для тушкування.

Читайте також: Простий салат з буряка на зиму знадобиться для борщу і гарнірів: як його приготувати.

Фото: pinterest

Приготування: овочі миємо та дрібнимо. Нарізаємо цибулю, моркву та шинкуємо капусту. На розігріту сковорідку кидаємо подрібнену цибулю, смажимо її кілька хвилин, після чого додаємо до неї подрібнену моркву, і все разом смажимо 5-7 хвилин до готовності. Додаємо нашу капусту до інших компонентів та починаємо її тушкувати. У процесі приготування не забуваємо перемішувати. Коли капуста трохи протушилася, зменшуємо вогонь, накриваємо все кришкою та залишаємо на 25-30 хвилин тушкуватися до. Не забуваємо посолити страву.

В окремій ємності з'єднуємо томатну пасту та сметану. Перемішуємо їх та додаємо до інших інгредієнтів. Але перед цим робимо на сковорідці невеличку ямку посередині, у яку і викладаємо нашу томатно-сметанну суміш. Чекаємо кілька хвилин, аби вона закипіла, після чого перемішуємо її з усією капустою. Також додаємо перець.

Читайте на тему: Оригінальний спосіб приготування скумбрії, який варто додати в книгу рецептів.

Тушкуємо все разом ще якийсь час. Після того, як бачимо, що капуста добре протушкувалася разом із нашою заправкою, вимикаємо вогонь, даємо страві час охолонути та нарешті насолоджуємося унікальним ніжним смаком.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу