Лайм

Експерти порадили, як зробити губи візуально повнішими без косметологічних процедур

Ці варіанти набагато доступніші і простіші за філери

Найпростіший спосіб візуально збільшити губи – використовувати олівець. Але є й інші способи покращити їхню форму та зовнішній вигляд. Візажисти і косметологи розповіли виданню Bestlife, як досягти бажаного ефекту.

Читайте також: Розкриває секрет особистості: що колір губної помади говорить про характер жінки.

Фото: Getty Images

Відлущення

Відлущення шкіри губ за допомогою скрабу або силіконового пензлика допоможе їм виглядати повнішими. Такий спосіб дає додаткову перевагу: розгладжування губ для рівномірного нанесення помади або блиску.

"Відлущення сухої шкіри на губах дозволить волозі проникнути всередину. Крім того, воно допоможе стимулювати вироблення колагену", - говорить візажистка Маргіна Денніс.

Зволоження

Хороший бальзам для губ - ще один спосіб зробити їх більш повними. Косметолог Валері Апарович пояснює, що добре зволожена шкіра губ виглядає більш пухкою та здоровою. Вибираючи доглядовий засіб, звертайте увагу на емолієнти у складі. Вони пом'якшують і живлять губи, допомагають відновити гідроліпідний баланс, запобігаючи втраті вологи та поповнюючи дефіцит ліпідів.

Серед інгредієнтів рослинного походження, які можуть бути в бальзамі для губ - олія ши (карите), рапсова, мигдальна, кокосова, авокадо та рицинова олії.

Читайте також: Як довго потрібно користуватися кремом, щоб зрозуміти, чи дійсно він працює.

Олівець для губ

Маргіна Денніс радить використовувати олівець того ж кольору, що і ваші власні губи, або трохи темніший. Потім нанесіть помаду або світліший блиск у центрі, створюючи ілюзію пухких губ. Такий м'який контраст додає губам глибину та об'єм.

Фото: unsplash.com

Правильна помада

"Деякі відтінки помади роблять губи візуально меншими. Тримайтеся подалі від занадто темних та матових продуктів: вони привертають увагу до сухості та зморшок навколо рота", — розповідає Маргіна Денніс.

"Матові помади можуть вбирати вологу, створюючи ризик сухості та роблячи губи стягнутими та зморшкуватими, — додає Апарович. - Продукти з кремовою текстурою або кольорові блиски для губ з високою концентрацією поживних олій та рослинних екстрактів допоможуть підтримувати збалансований вміст вологи, завдяки чому губи будуть виглядати більш пухкими та повними".

Читайте також: Експерти назвали засоби для догляду за шкірою, на які не варто витрачати гроші.

Засоби з м'ятою та ментолом

Апарович також пропонує спробувати бальзами для губ з ментолом та іншими похідними м'яти.

"Ефірна олія м'яти перцевої маєзаспокійливу, охолоджувальну, освіжаючу та зволожуючу дію, а також надає об'єм. Завдяки вмісту ментолу такі засоби покращують кровообіг і розширюють кровоносні судини, природно роблячи губи яскравішими і пухкішими", - говорить косметолог.

Раніше пластичний хірург спростувала п'ять поширених міфів про зморшки та старіння.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Підтримують зміни та інновації: астрологи назвали найсучасніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять сучасні технології та зміни - у списку опинилися Водолії, Близнюки, Терези, Стрільці

Що має бути на святковому столі на Великдень, а що ставити не можна: список страв і напоїв

Які страви обов'язково мають бути на святковому столі на Великдень, а які страви та напої не варто на нього ставити і чому  

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень