Різотто – гарнір італійської кухні з рису з м'яким, вершковим смаком та різними добавками. І якщо ви вже пробували робити його з морепродуктами, цього разу побалуйте близьких різотто з м'ясом та грибами. theLime ділиться простим рецептом.
Читайте також: Як приготувати смачний плов у сковороді: простий рецепт.
Інгредієнти: рис Арборіо (150 г), куряче філе або телятина, яловичина, свинина (250 г), гриби печериці (200 г), курячий бульйон (800 мл), цибуля (1 шт.), вершкове масло (30 г), оливкова олія (2 ст. л.), сіль (1 ч. л.), перець чорний мелений.
Приготування:
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо. Сковороду розігріваємо з олією і обсмажуємо до прозорості нарізану цибулю. Слідом додаємо подрібнений часник.
Потім сюди відправляємо нарізане м'ясо: це може бути куряче філе, телятина чи свинина. Просмажуємо декілька хвилин, потім додаємо нарізані печериці.
Читайте також: Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати вівсянку-різотто із грибами: рецепт смачного сніданку.
Солимо, перчимо і тушкуємо, поки не випарується вся рідина. Додаємо промитий рис і заливаємо бульйоном або водою, щоб покрила всю крупу.
Готуємо ще 15 хвилин під закритою кришкою. Потім заливаємо вершками або сметаною та залишаємо на вогні ще приблизно 10 хвилин.
Переглянути цей допис до Instagram
- Читайте також на theLime, як приготувати в мультиварці розсипчастий плов без м'яса.
Цікаві новини для вас:
- Смаколики на Хелловін: як зробити солодкі поробки з гарбузового пюре.
- Сметанник - один із найпростіших домашніх тортів: як його приготувати.
- Краща заготовка для голубців: як приготувати квашені капустяні листки на зиму.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.