Лайм

Тонке тісто і смачна начинка: рецепт найшвидшої домашньої піци у духовці

Зробити її простіше простого

Після низки різдвяних та новорічних застіль багатьом людям хочеться урізноманітнити своє меню фастфудом. І якщо ви вже робили домашню піцу на сковороді, цього разу приготуйте незвичний варіант тіста для піци на майонезі та сметані. theLime ділиться простим рецептом.

Читайте також: Тонке тісто і багато начинки: як приготувати домашні мініпіци в духовці.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти для тіста: майонез (5 ст. л.), сметана (5 ст. л.), яйця (2 шт.), борошно (9 ст. л.), розпушувач (0,5 ч. л.).

Інгредієнти начинки: шинка, помідор, сир сулугуні.

Приготування:

У глибокій мисці з'єднуємо майонез і сметану, додаємо яйця, сіль, просіяне через сито борошно і розпушувач.

Перемішуємо вінчиком - за консистенцією тісто має вийти як густа сметана.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером і виливаємо на нього тісто. За допомогою силіконової лопатки розподіляємо тісто рівним шаром.

Читайте також: Справжню італійську піцу з моцарелою можна приготувати вдома: як це зробити.

Для начинки беремо шинку чи ковбасу, нарізаємо тонкими скибочками.

Помідор промиваємо, нарізаємо шматочками чи півкільцями. Сир сулугуні тремо на тертці.

Викладаємо на тісто скибочки шинки, помідорів та посипаємо зверху натертим сиром.

Заздалегідь розігріваємо духовку до 190°С і випікаємо піцу приблизно 15-20 хвилин.

Потім дістаємо та чекаємо, поки домашня піца трохи охолоне, розрізаємо на порційні шматочки та подаємо до столу.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення ВалеріФудблогРецепти (@valerikiry)

Цікаві новини для вас:

  1. Цей рецепт став хітом: як приготувати ліниві чебуреки з лаваша.
  2. Вийде з першого разу: рецепт соковитої лазаньї з соусом болоньєзе.
  3. Як приготувати соковиті рулетики із лаваша з фаршем: простий рецепт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Просто тануть у роті: рецепт ніжних реберець, томлених у червоному вині

Блогерка Світлана Левицька розповіла, як готувати ребра у червоному вині - за цим рецептом вони виходять дуже смачні і ароматні

В яких кольорах прикрасити ялинку на Новий рік-2025: найкращі ідеї до свята

Розповідаємо про головні тренди і найкращі кольори для прикрашання ялинки на Новий рік 2025 - рік Змії

Зустрічаємо Новий рік-2025: що поставити на стіл, щоб задобрити Змію

Розповідаємо, як зустрічати Новий рік 2025 - рік Змії, яка любить смачні страви, сімейну обстановку і спокій