Якщо ви полюбляєте рецепти з макаронними виробами і вже пробували готувати спагетті з курячими сердечками, цього разу візьміть собі на замітку новий рецепт – зробіть пасту з креветками в вершковому соусі. theLime підібрав простий рецепт.
Читайте також: Як правильно варити заморожені креветки: скільки води, солі та часу потрібно.
Інгредієнти: паста (200 г), креветки (10-15 шт.), томати чері (10 шт.), часник (1 зубчик), шпинат (20 г), вершки 33% (200 мл), сіль, масло, олія, зелень, пармезан.
Приготування:
Для того щоб приготувати пасту з креветками, морепродукти промиваємо під проточною водою, видаляємо голову, панцир і кишкову трубку за допомогою зубочистки. Якщо ви не знаєте, як це зробити, придбайте заздалегідь очищені.
Розігріваємо сковороду з олією та шматочком вершкового масла, підсмажуємо креветки.
Читайте також: Обсмажуємо ніжні морські гребінці із петрушкою: простий рецепт.
Потім додаємо в сковороду нарізані часник, чері, шпинат, прогріваємо разом кілька хвилин, додаємо вершки, прогріваємо до загустіння, солимо за смаком.
У сотейнику відварюємо у підсоленій воді пасту – так, як зазначено на упаковці.
Додаємо готову пасту до соусу, прогріваємо разом декілька хвилин і знімаємо з вогню.
Подаємо до столу з натертим пармезаном та зеленню.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли, як приготувати салат із креветками та авокадо.
- Читайте також на theLime, як варити ситні макарони по-флотськи з фаршем.
Цікаві новини для вас:
- Швидкий сніданок із лаваша: рецепт закритої "піци" з начинкою на сковороді.
- Швидкий рецепт супу з консервованої сардини виручить, коли немає часу стояти на кухні.
- Як приготувати соковиту домашню шаурму на сковороді: швидкий рецепт у лаваші.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.