Лайм

Швидкий сніданок з лаваша: рецепт закритої "піци" з начинкою на сковороді

Зробити його простіше простого

Не всі люди вранці можуть виділити час на приготування складного сніданку. У таких випадках на допомогу приходять страви з лаваша: "лінива" сосиска в тісті, сирні конвертики або закрита "піца". Розповідаємо, як приготувати на сніданок лаваш на сковороді – рецепт з начинкою із шинки, сиру та овочів.

Інгредієнти: круглий лаваш (1 шт.), шинка (100 г), сир (100 г), огірки свіжі (50 г), помідори (50 г), яйце (1 шт.), кетчуп (40 г), зелень, олія.

Читайте також: Як приготувати запечену вівсянку з шоколадом і бананом: рецепт простого сніданку.

Фото: Getty Images

Приготування:

На першому етапі підготуйте всі інгредієнти для швидкого сніданку. Лаваш розпакуйте, шинку наріжте середнім кубиком, сир - великими квадратами. Овочі ретельно промийте під проточною водою і наріжте кружальцями. Зелень подрібніть.

На лаваші з однієї сторони ножем зробіть надріз до центру. Змастіть основу кетчупом. На четверту частину кола викладіть шинку, томати і загорніть по лінії надрізу. Має вийти закритий трикутник.

З іншого боку на одну половину викладіть зверху на кетчуп сир та огірки, на іншу – шинку та зелень. Загорніть, щоб вийшов конвертик у вигляді трикутника.

Фото: 1+1

Збийте яйце і вмочіть лаваш із начинкою. Обсмажте на сковороді з додаванням невеликої кількості олії, поки сир не розплавиться, а "піца" не матиме рум'яної скоринки. Готуйте на середньому вогні під кришкою, обсмажуйте з обох боків.

Дізнайтеся також, що можна приготувати на сніданок: рецепти смачних і корисних ранкових страв.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні