Лайм

Омлет із начинкою - смачний і швидкий сніданок: як його приготувати за 10 хвилин

Коли вранці немає часу на приготування складних страв

Омлет – улюблений сніданок багатьох українських сімей. Його готують "порожнім" або додають всілякі начинки: сир, ковбасу, помідори, зелень, кабачки або цукіні та інші овочі. Великою популярністю користуються омлети з м'ясом – цей інгредієнт робить сніданок ситним і поживним. Розповідаємо, як приготувати омлет із куркою, сиром та помідорами.

Інгредієнти: яйця (4 шт.), молоко (100 мл), сіль та спеції (за смаком), середній помідор (1 шт.), відварене куряче філе (100 г), сир (100 г).

Читайте також: Пуляр - пишний французький омлет: як приготувати його замість звичайної яєчні.

Фото: unsplash.com

Приготування:

Змішуємо яйця, молоко, сіль та спеції. Розігріваємо сковороду і готуємо з суміші, що вийшла, два яєчних млинці.

Нарізаємо дрібно помідор, куряче філе та натираємо сир. На одну частину готового гарячого млинця викладаємо начинку та накриваємо другою частиною. Робимо те саме з другим яєчним млинцем.

Залишаємо приблизно на 1-2 хвилини до розплавлення сиру. За бажанням розрізаємо на дві рівні частини.

Читайте також: Бризоль – це французький омлет із начинкою: як приготувати його в духовці.

Варіанти інших начинок:

  • червона риба + сир;
  • моцарелла + помідор + зелень;
  • курка + м'який сир + огірок;
  • вершковий сир + авокадо;
  • риба + солоний огірок + маслини;
  • відварені яйця + сир;
  • печериці + відварене куряче філе;
  • креветки + оливки + сир.

Фото: unsplash.com

Дізнайтеся також, як готують омлети в різних країнах світу: три незвичайних рецепти.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати знамениті лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times