Якщо ви любите рецепти з макаронними виробами і вже пробували готувати спагетті з курячим сердечками, цього разу візьміть собі на замітку новий рецепт – зробіть пасту з підчеревком і пармезаном. theLime підібрав простий рецепт, яким поділився канадський шеф-кухар колумбійського походження та суддя кулінарного шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво.
Читайте також: Канелоні – великі макарони-трубочки з начинкою: як їх приготувати з фаршем і сиром.
Інгредієнти: пармезан (100 г), яйця (3 жовтки), паста (100-150 г), чорний перець (10 г), підчеревок (150 г).
Приготування:
Подчеревок нарізаємо невеликими кубиками. Розігріваємо сковороду та обсмажуємо його з усіх боків до рум'яної скоринки.
Пармезан тремо на тертці.
Жир, що витопився з підчеревика, зливаємо у глибоку миску, додаємо до нього жовтки, натертий пармезан та чорний перець.
Читайте також: Макарони як у ресторані: рецепт з куркою, шпинатом та вершковим соусом для смачної вечері.
Пасту відварюємо до готовності згідно з інструкцією. Перекладаємо її в сковороду, додаємо яєчно-сирну масу і тушкуємо ще декілька хвилин.
Подаємо пасту карбонару до столу з обсмаженими кубиками підчеревка.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли, як розрахувати ідеальну порцію спагетті на одну людину.
- Читайте також на theLime рецепт пасти з креветками у вершковому соусі.
Цікаві новини для вас:
- Бешбармак – смачна страва з м'ясом та локшиною: як приготувати її на вечерю.
- Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати.
- Замість звичайних макаронів по-флотськи: як приготувати пасту болоньєзе з м'ясним соусом.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.