Лайм

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Зробити таку страву простіше простого

Якщо ви любите рецепти з макаронними виробами і вже пробували готувати спагетті з курячим сердечками, цього разу візьміть собі на замітку новий рецепт зробіть пасту з підчеревком і пармезаном. theLime підібрав простий рецепт, яким поділився канадський шеф-кухар колумбійського походження та суддя кулінарного шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво.

Читайте також: Канелоні – великі макарони-трубочки з начинкою: як їх приготувати з фаршем і сиром.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Інгредієнти: пармезан (100 г), яйця (3 жовтки), паста (100-150 г), чорний перець (10 г), підчеревок (150 г).

Приготування:

Подчеревок нарізаємо невеликими кубиками. Розігріваємо сковороду та обсмажуємо його з усіх боків до рум'яної скоринки.

Пармезан тремо на тертці.

Жир, що витопився з підчеревика, зливаємо у глибоку миску, додаємо до нього жовтки, натертий пармезан та чорний перець.

Читайте також: Макарони як у ресторані: рецепт з куркою, шпинатом та вершковим соусом для смачної вечері.

Пасту відварюємо до готовності згідно з інструкцією. Перекладаємо її в сковороду, додаємо яєчно-сирну масу і тушкуємо ще декілька хвилин.

Подаємо пасту карбонару до столу з обсмаженими кубиками підчеревка.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Цікаві новини для вас:

  1. Бешбармак – смачна страва з м'ясом та локшиною: як приготувати її на вечерю.
  2. Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати.
  3. Замість звичайних макаронів по-флотськи: як приготувати пасту болоньєзе з м'ясним соусом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні