Лайм

Як приготувати полуничне морозиво-сендвіч з трьох інгредієнтів: простий рецепт

Порадуйте своїх близьких

У червні на ринках та прилавках супермаркетів вже багато стиглої та соковитої полуниці. З неї можна приготувати не лише ароматну випічку, а й шоколадні цукерки, а також натуральне морозиво. theLime підібрав простий рецепт морозива-сендвіча з трьох інгредієнтів, яким поділилися на сторінці veseliyseli в Instagram.

Читайте також: Глазуровані сирки можна приготувати вдома: як зробити з начинкою з полуниці.

Фото: instagram.com/veseliyseli

Інгредієнти: вершки жирністю 33% (500 мл), згущене молоко (250 г), печиво квадратної форми (18 шт.), полуниця (300 г).

Форма розміром 22*22 см.

Приготування:

У глибокій мисці з'єднуємо холодні вершки та згущене молоко (не варене). Збиваємо за допомогою міксера, щоб вийшла стійка та густа маса.

Полуницю заздалегідь промиваємо у проточній воді, видаляємо плодоніжки. Подрібнюємо ягоди за допомогою виделки в однорідну масу - так, як показано на відео.

Змішуємо вершкову масу з полуничною.

Читайте також: Смачний полуничний чизкейк можна приготувати без випічки: простий рецепт.

Беремо будь-яку форму, на дно викладаємо печиво, наприклад, квадратне з шоколадом, як у автора відео. Зверху заливаємо все вершково-ягідною масою, розрівнюємо та знову викладаємо шар печива.

Ставимо в морозильну камеру на 4-5 годин, щоб морозиво застигло.

Потім виймаємо із форми і нарізаємо на порційні шматочки.

Подаємо домашнє морозиво-сендвіч до столу та насолоджуємося смаком.

Переглянути цей допис до Instagram

Я Олена, мама двох козаків (@veseliyseli)

Цікаві новини для вас:

  1. Ніжні сосиски в тісті з листкового тіста: приготуйте їх за цим простим рецептом.
  2. Рецепт тушкованої картоплі з фаршем та овочами: як приготувати поживну страву.
  3. Окрошка вгамує спрагу і голод: найсмачніший рецепт літньої страви.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні