Лайм

Швидка картопляна піца від Ектора Хіменеса-Браво - потіште родину цікавою стравою

Готувати її дуже цікаво і захоплююче!

Картопля — це не лише звичний гарнір, а й неймовірно універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч оригінальних страв. Картопляна піца - чудовий приклад, як з такого знайомого всім продукту можна приготувати дивовижну страву.

Рецептом приготування картопляної піци в духовці поділився відомий шеф-кухар і блогер Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram.

Читайте також: Як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи - секрет хрумкої скоринки.

За словами Ектора, така незвична страва порадує вас і ваших близьких, адже це не лише смачно, а й цікаво!

Інгредієнти:

  • Оливкова олія — 2 ст. л;
  • Картопля варена в мундирах — 500 г;
  • Кетчуп — 3 ст. л;
  • Майонез — 2 ст. л;
  • Сіль, перець — за смаком;
  • Бекон — 150 г;
  • Помідори чері — 200 г;
  • Шпинат — 100 г;
  • Сир твердий — 150 г.

  • Читайте також: Картопляне пюре по-новому: Ектор Хіменес-Браво назвав секретний інгредієнт

    Спосіб приготування:

    1. Розігрійте духовку до 200°C.

    2. Форму змастіть олією.

    3. Відварену у лушпинні картоплю викладіть у форму та роздавіть склянкою, формуючи рівномірний шар з бортиками.

    4. Змішайте кетчуп і майонез і змастіть цим соусом картоплю, посоліть і поперчіть.

    5. Викладіть на картопляне "тісто" нарізаний бекон, половинки помідорів та шпинат. Зверху щедро посипте натертим сиром.

    6. Запікайте в духовці приблизно 20-25 хвилин до золотистої скоринки.

    Цікаві новини для вас:

    1. Готуємо українські палюшки - особливий рецепт лінивих вареників.
    2. Лиганці – це карпатські вареники без борошна: як приготувати смачну українську страву.
    3. Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтеся, як зробити цю просту страву.

    Новини партнерів

    Читайте також

    Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

    Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

    На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

    Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

    Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

    Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні