Лайм

Картопляне пюре по-новому: Ектор Хіменес-Браво назвав секретний інгредієнт

Цей особливий продукт надасть пікантного смаку!

Картопляне пюре люблять всі: і дорослі, і діти. Є безліч варіантів приготування цієї страви - з вершковим маслом, молоком, сметаною та спеціями. Картопляне пюре з часником — це водночас ніжний та пікантний гарнір, який має оригінальний і незвичний смак.

Власним рецептом приготування пюре з часником поділився відомий шеф-кухар і блогер Ектор Хіменес-Браво у своєму Instagram.

Читайте також: Як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи - секрет хрумкої скоринки.

Ектор жартівливо назвав цей рецепт пюре тим випадком, коли картоплю можна подавати без котлети - пюре має насичений і пікантний смак.⠀

Інгредієнти:

  • Картопля — 500 г;
  • Вершкове масло — 50 г;
  • Молоко — 50 мл;
  • Часник — 1 зубчик;
  • Олія — 20 мл;
  • Зелень — 10 г.
  • Читайте також: Англійські картопляні млинці - смачний сніданок із залишків вчорашнього пюре.

    Як приготувати картопляне пюре з часником

    1. Картоплю відваріть, пропустіть через прес, а потім протріть через сито.

    2. Перекладіть утворену масу у сотейник і варіть на малому вогні, поступово додаючи масло й олію та постійно помішуючи. Цей спосіб має нагадувати приготування заварного крему.

    3. Зніміть з вогню, додайте молоко і ретельно перемішайте.

    4. Додайте попередньо запечений часник та перемішайте.

    5. Наприкінці додайте кріп.

    Подавайте пюре з м’ясом або рибою, доповнивши овочевим салатом.

    Посмотреть эту публикацию в Instagram

    Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

    Цікаві новини для вас:

  • Готуємо українські палюшки - особливий рецепт лінивих вареників.
  • Лиганці – це карпатські вареники без борошна: як приготувати смачну українську страву.
  • Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтеся, як зробити цю просту страву.
  • Новини партнерів

    Читайте також

    Сушений, заморожений і консервований: як зберігати часник, щоб завжди був свіжий

    Експерти розповіли, як краще зберігати часник вдома - його можна сушити, заморожувати і консервувати

    Справжня вітамінна бомба: як приготувати буряк по-корейськи

    Буряк по-корейськи це чудова вітамінна закуска, яка доповнить будь-які страви. Розповідаємо, як готувати

    Святковий варіант салату "Олів'є" - здивуйте своїх гостей

    Приготуйте салат Олів'є з червоною рибою замість ковбаси чи м'яса - риба надасть салату вишуканого екзотичного смаку