Лайм

Віктор Павлик пояснив, чому не планує дітей з молодою коханою: і справа тут не у віці

З датою весілля пара не визначилася, але це питання закохані обговорюють

Український естрадний співак Віктор Павлик, який нещодавно з молодою коханою Катериною Репяховою прикрасив обкладинку журналу, зізнався що поки спільних дітей вони не планують. І справа тут навіть не в тому, що дівчина молодша за нього на 28 років.

Як зізнався артист в студії передачі "Ранок з Україною", не знає він поки і те, коли відбудеться його четверте весілля. Зараз Павлик та Репяхова переживають непростий час, парі доводиться активно відбиватися від засуджень громадськості і маси негативу в коментарях до фотографій у соцмережах.

"Я свої навіть не читаю. А вона читає, плаче, відписується, намагається якось з ними листуватися. Я кажу: "Куди? Це тільки підігріває їх". Я вважаю, що люди, які пишуть негатив, вони самі себе не знайшли в житті. Тому не бачать колоди у власному оці, але зауважують занозу в чужому", - зазначив 53-річний музикант.

Разом Віктор Павлик та його концертний директор вже близько 4 років. І різниця у віці, як зізнавався артист, його не бентежить взагалі. З датою весілля пара ще не визначилася, але так чи інакше узаконити свої стосунки планує, чого не можна сказати про дітей. Поповнення в їх плани поки що не входить.

"Катя розуміє, якщо вона завагітніє і буде народжувати - все, вона не зможе зі мною їздити далі. А вона зараз живе тим, що їздить постійно. Тому нас влаштовує таке життя, як є", - пояснив він.

Віктор Павлик був тричі одружений. Вперше він одружився у 18 років на жінці на ім'я Ліда, яка народила йому сина Сашка. Другою дружиною артиста стала жінка на ім'я Світлана з Узбекистану, з якою він прожив у шлюбі 8 років. Від цього шлюбу у Віктора є дочка Христина. Третя дружина Лариса подарувала співакові сина Павла, у якого минулого року виявили онкологію.

Кілька років тому Віктор Павлик пішов від третьої дружини до своєї шанувальниці, яка надалі стала його концертним директором. За словами співака, ця зустріч стала "доленосною".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях