Лайм

Ця країна для мене - свобода: автор топ-хіта 2000-х має намір отримати громадянство України

Співак і учасник шоу "Танці з зірками" пояснив свою любов до країни

Білоруський репер Серьога (Поліграфъ Шарікoff), автор хіта 2000-х "Чорний бумер", має намір офіційно стати громадянином України. Про це співак і учасник нового сезону шоу Танці з зірками 2019 згадав в ефірі 3 випуску.

Як зазначив репер, який спочатку мав лише посвітку на проживання, Україна - його земля. Тут йому комфортно, тут живуть близькі йому люди.

"Я нещодавно прийняв рішення отримати український паспорт. Україна для мене - це свобода. Я хочу бути тут, серед цих людей. Це моя земля, мені тут добре", - розповів Серьога незадовго до свого виступу.

Особливою для співака країна є ще й тому, що саме в Україні він зустрівся свою другу дружину, яка народила йому двох дітей: "Тут я зустрів жінку, яка народила мені двох прекрасних синів. У Кропивницькому живе мій улюблений дядечко з усім своїм сімейством", - додав співак.

Чи запущена вже процедура отримання громадянства і як скоро репер зможе похвалитися українським паспортом, поки не відомо.

Нагадаємо, за підсумками суддівського та глядацького голосувань, репер Серьога та його партнерка Аделіна Делі покинули 3 випуск Танців з зірками-2019. Пара опинилася в зоні ризику з ще двома, але поступилася суперникам і вийшла з числа учасників.

  • Читайте також на The Lime, чому не варто вірити чуткам про гучний роман між учасниками шоу Танці з зірками-2019 Женею Котом та Ксенією Мішиною.
  • Раніше співачка Tayanna видалила пост в Instagram, в якому назвала Танці з зірками-2019 постановочним шоу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях